Vladimir Rajčić
alo
Vladimir Rajčić

alo

Vladimir Rajčić, Foto: alo

 

Vladimir Rajčić, Srbin iz SAD koji je za Beogradski "Nedeljnik" uradio intervju sa Donaldom Trampom, za koji se sumnja da je izmišljen, čovek je sa bogatom karijerom prevaranta.

Alo! je o njemu pisao kao o velikoj nadi i uzdanici Republikanske partije koju je osnovao Vladimir Cvijan pošto je napustio SNS.

On je tada bio Cvijanov kandidat za gradonačelnika Beograda.

Vladimir Rajčić, koji se predstavlja kao glumac i producent, inače je amerikanizovani Srbin iz Peći, sa prebivalištem u Čikagu i povremenim izletima do Holivuda i Beograda.

 

 

Međutim, o njegovom prisustvu u političkim vodama Amerike ni tada se nije mogla naći ni reč.

Što se pak tiče njegove umetničke karijere Rajčić je u Srbiji uglavnom pominjan samo zbog pompezno najavljivanog i nikad snimljenog filma o Tesli.

Iako je tokom prethodnih nekoliko godina izređao čitavu plejadu holivudskih glumaca koji će zaigrati u filmskoj priči o poznatom naučniku, od svega toga ostala je samo optužba poznatog kompozitora Milutina Popovića Zahara da mu je Rajčić nezakonito prisvojio scenario.

Zabeležena je i Rajčićeva bombastična rečenica da se čak i Barak Obama raspitivao o njegovom filmu!

Podsetimo, čitava bura u SAD i Srbiji je nastala zbog navodnog intervjua koji je Donald Tramp dao za beogradski "Nedeljnik".

U tom intervjuu on se navodno izvinjava Srbima za bombardovanje Srbije 1999. godine, i kaže da su Srbi divni ljudi.

Čelni ljudi Trampove kampanje tvrde da Tramp nikada nije dao intervju za srpski "Nedeljnik", dok uredništvo ovog lista ne isključuje mogućnost da ih je Rajčić prevario.

Komentari (5)

Tamara

14.10.2016 10:01

A ''NEDELJNIK'' JE TIPICAN SRPSKI I PATRIOTSKI LIST koji ni na koji nacin nije ucestvovao u ovoj ovakvoj i ovolikoj besramnosti pokvarenosti i podmuklosti koja je za cilj imala iskljucivo POSRATI SE NA SRBINA I SRBIJU i nista vise od toga . Uzgred JAVOROVSKI - ''JEVREJ'' nam dodatno stavlja do znanja KO GOD POBEDIO , JA KOMANDUJEM SVETOM . Neces , neces , sigurno zakomandovati Vladimirom Vladimirovicem Putinom - te komande su zavrsene prvi put 1939. drugi put DANAS ALI ZA SVA VREMENA . Toliko .

Andrej77

14.10.2016 12:07

@Tamara - Volim Putina koliko i Obamu.. isti su to go**ari.

Drvoseca

14.10.2016 10:21

Amerika i treba da se izvini Srbiji za bombardovanje i da plati ratnu odstetu od cca 100 mlrd dolara.

Milos

14.10.2016 10:26

Rajcic je poreklom Crnogorac sa Kosova.

Vera

14.10.2016 11:17

Лажи су свуда око нас. Прошириле су се као зараза. Људи се понашају тако, као да није важно, да оно што причаш буде истина.Важно је да звучи занимљиво. Док се не разрачунамо са лажима, нема нам напретка.