Na okupu
Instagram printskrin

 

Elena i Andrija, svako sa svojom porodicom, uveličali su proslavu njihovog mezimca u sjajnoj atmosferi i tako još jednom pokazali da su ostali u prijateljskim odnosima i da im je sreća njihovog sina na prvom mestu.

Ponosna mama slavlju je prisustvovala u društvu supruga Jugoslava Karića i njihovog sina Simona, ali i njenog sina Luke, koga ima iz braka sa Predragom Mijatovićem. Andrija je na slavlje došao sa suprugom Tamarom i ćerkom Leti. Svi zajedno nisu skidali osmeh sa lica, a pravo iznenađenje za slavljenika bilo je kada je u salu ušao Momčilo Bajagić Bajaga i zasvirao.

- Pesme i muzika koju izvodi Bajaga omiljeni su Matiji, zbog čega su se Elena i Andrija dogovorili da to bude poklon iznenađenja. Matija je bio oduševljen kada su Bajaga i „Instruktori” zasvirali, tada je zaplesao sa svojom devojkom, koju čitavu noć nije ispuštao iz naručja. Dok je Bajaga pevao niko od gostiju nije sedeo, dok su među najveselijima bili mama Elena i stric Simon de Karić. Suvišno je reći da su zvanice uživale u najskupljim pićima i hrani i da je organizacija bila na visokom nivou - otkriva naš izvor. Slavlje Eleninog i Andrijinog sina nisu propustili ni brojni članovi familije i prijatelji sa obe strane.

Verica i Veljko: Za našeg unuka samo najbolje

Kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević bili su među najveselijim gostima na proslavi punolestva njenog unuka.

- Ne mogu da vam otkrijem šta sam mu kupila, ali pošto je 18. rođendan, odlučila sam da to bude nešto što bi trebalo uvek da bude uz njega i što će uvek da ga podseća na mene - rekla je Verica za „Alo!”, a Veljko dodaje:

- Za svog unuka sve bih učinio. Mi smo letos svirali zajedno. On odlično svira gitaru. Inače, prestao sam da pijem, tako da sam bio miran, što Verici odgovara - uz osmeh kaže Veljko, koji po godinama teško da bi Matiji mogao da bude deda.

 

Komentari (2)

vitez

24.02.2017 17:16

Nedostajao je Mijatović, nije on iz ovoga " VIP" društva, bože dali je grize savest zbog onog deteta.

hemeroid

24.02.2017 17:38

neko napisa ne drugom portalu: "SAMO JASI, SVI SMO NASI", pa bas...ovo je slika Srbije i modela za moralisanje...mamica je tatici davala i dok su bili skupa i kad se udala..mladjani muz je zmirio pa izjavio da kad je jako korenje, on ne brine...da, jako mu je korenje na rogovima - dobro prirasli .... mama i baka su lepotu nacrtale kod plasticara, sto i nije bitno ali bitno se NE hvaliti prirodnim lepotama jer se one ne vide kod naslednika.LEPOTA manje vise, ali biografije glavnih na partiju :-)