Đorđe Balašević
Rajko Ristić
Đorđe Balašević

Rajko Ristić

Đorđe Balašević, Foto: Rajko Ristić

Ćerka "panonskog mornara" Jelena Beba Balašević pozvala je svoje prijatelje putem Fejsbuka da lajkuju njen status, jer joj je potrebno hiljadu ljudi kako bi njen pristao da peva pred Beograđanima.

- Nagovaram Đoleta da pravi koncert u Beogradu. Kaže ako skupim 1.000 lajkova za jedan dan pristaje! E sad ćeš da vidiš! - napisala je Beba, i za manje od pola sata uspela u svojoj nameri, a status je do sada lajkovalo preko šest hiljada ljudi.

Jelena Beba Balašević

Facebook/Beba Balašević

Jelena Beba Balašević, Foto: Facebook/Beba Balašević

Presrećna što je uspela u svojoj nameri, Balaševićeva je poručila prijateljima da se vide uskoro u srpskoj prestonici, ali i najavila koncerte u drugim gradovima Srbije.

- Samo da vas obavestim da upravo sedam u auto i idem kod tate da mu pokažem da smo ga pobedili i to lako... Sad mu nema druge. Vidimo se uskoro u Beogradu a onda redom dalje do svih vas... Neviđeni ste prijatelji i ohrabrujuće je znati da nas ima toliko naših na sve strane... Molim vas da ne reagujete na poneki mudri i složeni komentar od strane dežurnih negativaca jer mi im ne možemo pomoći. Na vreme je mene moja baka Pelka naučila da 'crvi napadaju samo najbolje jabuke, nisu ni crvi ludi!' Tako da neka ih samo ne znaju oni šta mi znamo... Vidimo se uskoro - napisala je Beba.

Podsetimo, Balašević je poslednji put pevao u Beogradu pre tri godine na Kalemegdanu.

Komentari (7)

dragan

20.09.2016 11:14

Sta ova lupa.koncert je uguvoren ima vec mesec dana.ovo je samo reklama da sto vise naroda dodje. Balasevic dobar kantautor a los covek

Сава Прокоповић из Ритопека

20.09.2016 11:32

Ми не подржавамо овог лика из Вировитице ни у једном делу.

KAD

20.09.2016 11:42

@Сава Прокоповић из Ритопека - bi ti bio neko vazan pa da tvoja podrska nesto znaci! Smesan si!

ZOKI

20.09.2016 11:57

BALASEVIC JE JAKO LOS COVEK NEDEVINISAN NI POJEDNOM STATUSU.ZATO JA I MOJA FAMILIJA NECEMO MU UGDITI DOLASKOM NA TAJ KONCERT,A VERUJEM DA CE DOZIVETI DEBAKL PA NEKA SE MALO OSETI POSRAMLJEN STA JE SVE LUPETAO.

dax

20.09.2016 13:23

@ZOKI - Umesto koncerta bolje se vrati u osnovnu skolu pa se deVinisi....

Mirka

20.09.2016 12:33

Al sam se napalila, bas sam se napalila (tako bih rekla za ovu devojku). Balasevic je prodana dusa.

Gilec

21.09.2016 09:58

A u Hrvatsku ide i da ga ne zovu. Jedino u Kosovsku Mitrovicu nema sanse da ode. Dalek put si presao, Djole, od vremena kad si pevao Ne lomite mi bagrenje. I sad doduse pevas, ali Hrvatima, a cujem da si se i smisla pesme odrekao kako bi oni mogli na svoj bacin da je interpretiraju. Zna se ko je po njihovom misljenju lomio bagrenje u Hrvatskoj. To je totalni nemoral, Djole. Totalni. Mozes do sutra da izigravas mirotvorca, liberala, jugonostalgicara... Sud je sud. A sud o tebi je odavno donesen.