„Orlovi“
Aleksandar Dimitrijević
Mladen Krstajić

Marko Metlaš

Novi selektor Srbije... Mladen Krstajić, Foto: Marko Metlaš

Kako sada stvari stoje, Mladen Krstajić ostaće i postaće selektor Srbije, "pišu Novosti"!

Funkciju vršioca dužnosti, koju mu je dodelio Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, odmah pošto su Slaviša Kokeza i Slavoljub Muslin sporazumno raskinuli saradnju, mladi stručnjak će nastaviti da obavlja i na Mondijalu u Rusiji, od 14. juna do 15. jula sledeće godine, piše ovaj list.

Koliko već poverenje Krstajić (43) ima na Terazijama govori i podatak da će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će uživo saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta.

U Fudbalskom savezu Srbije su tokom prošlog vikenda vodili dvodnevne pregovore sa Veljkom Paunovićem, iako obe strane ne žele to otvoreno da priznaju, a pregovori sa Stojkovićem su nastavljeni i na razočaranje FSS okončani preksinoć u Kini. Paunović i Piksi su odustali, u "magli" su ostali neki već pominjani kandidati, ali izgleda da će predsednik Kokeza da se odluči za Mladena Krstajića, koji je već 17 meseci u sistemu rada sa reprezentacijom koju je Muslin odveo na Svetsko prvenstvo.

Komentari (11)

filava

12.11.2017 11:11

Hahahahahahahahahahahahahahah...........i opet...hahahahahahahahahaaaaa...ha...

ax

12.11.2017 12:01

Dobar ma odličan selektor. Ima da selektivne sve što mu se naredi. Kokeza i menadžeri će da slože reprezentaciju da budemo prvi, ali odozada.

rabrovica

12.11.2017 13:15

Srbija ide na svetsko prvenstvo i njoj je potreban iskusan stručnjak koji ima rezltate tog nivoa. Nama se dešava da u mlađim kategorijama a i A selekciji prvi posao bude mesto selektora ( pre "određenog" vremena selktor je bio samo pomoćni trener u klubu) i videlo se sta se dešavalo. Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na prvenstvo. Igra reprezentacije je bila vrlo problematična a da ne govorimo o Milinkoviću Saviću i "svakodnevnom" lutanju u odabiru igrača iz zadnje linije.

Maxy

12.11.2017 13:33

Po tome i ja mogu da budem selektor. Cak imam duzi staz treniranja ekipa, od 98 igram fudbal menadzer. Pa bre ovo je smesno.

zeljkoni01

12.11.2017 14:02

Kakva smejurija.... Pitam se da li ce posle debakla neko da odgovara?!?!?

Trifun

12.11.2017 15:30

Ma to samo kod nas može tako.Začas proglase nekog trenera za stručnjaka velikog kalibra pa se posle ispostavi ćorak.Tako su i sadašnjeg trenera Partizana na početku trenerske karijere,posle nepune godine rada u Partizanu postavili za selektora pa posle silnih poraza u prijateljskom utakmicama i najurili.Nije doživeo da vodi reprezentaciju u zvaničnim mečevima.

branko1

12.11.2017 18:16

Pitam se samo fudbalska mafijo da li ponekad I pocrvenite.Neeeeisam protiv Krstajića kao čoveka.Ali ljudi da li vi razumete da selector treba da bude iskusni fudbalski vuk,ogromnog autoriteta I iskustva.Da bude pojam za većinu nabeđenih "zvezda" I nabeđenih "veličina"i da sve te zvezde I zvezdice natera da se bore I igraju ono što se ,u svlačionici I na treningu dogovore.Bojim se da Kokeza,i nekolicina nazovi menadzera ,zajedno sa njihovim selektorem ,to nije u stanju

Jajan

12.11.2017 19:08

Mogu i ja da budem selektor mnogo vremena sam proveo gledajući fudbal i to pored malih ekrana u crnobeloj tehnici.a to nemože svako.

Ns

13.11.2017 06:23

Pola igraca ima veci autoritet od selektora tj Krstajica.Zar nebi trebalo da je obrnuto? Uvek se nadje neko kome su samo pare bitne

baradja

13.11.2017 08:38

Dati otkaz čovjeku koji je izborio direktan plasman na SP,bez projektovanog rješenja za takvu funkciju,rade samo mešetari kakvi su u FSS-e.Ovakvim činom nam poručuju da im interes srpskog fudbala nije prioritet,nadjačali su lični interesi čelnika saveza,u sprezi sa menadžerima i naravno političarima.Sve sami trgovci.. Nije teško naslutiti kako ćemo se provesti u Rusiji....žalosno ?!?

všcz

15.11.2017 15:02

velika sramota, koliko sam bio uzbudjen zbog plasiranja reprezentacije na mundijal toliko sad jedva (ne)cekam to svetsko prvenstvo. Nemam nista protiv Krstajica ali da dodje i Ferguson NE SME ovo da se desi, Muslin je odveo reprezentaciju, Muslin MORA i da je vodi pa makar bili i poslednja ekipa na prvenstvu sa 0 bodova i ni jednim datim golom. A sto je najgore ovo nije prvi put, secate li se 1998 godine i 'pandorine kutije' koja je otvorena posle dugo godina! Sramota jos jednom, velika sramota!