Sloba i Kija
Screenshoot Youtube
Sloba i Kija

Screenshoot Youtube

Sloba i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Ono što Kija neprestano spominje jesu poruke koje joj je Sloba poslao dok je bio u karantinu u koji ga je, podsetimo, upravo ona ispratila.

Kako su tada svi prisutni videli, Kija i Sloba pred svima su se ljubili, grlili i izgledali su kao par koji nikako nije na pragu toga da se rastane.

Kako je Kija rekla jednom prilikom, Sloba joj je poruke slao sa broja devojke koja je radila u hotelu u kojem su zadrugari bili smesteni, a iz onoga što joj je napisao jasno se vidi da su u tom trenutku emocije među njima postojale, piše Telegraf.

Ovo su dve poruke koje je Sloba poslao Kiji pred “Zadrugu”.

Prva:

“Ljubavi, samo da ti se javim. Dala mi konobarica ovaj telefon. Volim te najviše na svetu. Ljubi bubu. U pola 3 idemo. Nedostaješ mi jako. Nemoj da odgovoraš. Na poruku. Ona sad ide. ćao, srce. Misli na mene. Tvoj Bobica.”

Druga:

“Micika… nedostaješ mi. Opet naišla ova devojka. Jako mi fališ. Voleo bih da te vidim. Ako možeš, nazovi odmah na ovaj broj. Nema ona minute. Ako ne možeš, ne odgovaraj. Volim teeee.”

Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

Bukva

28.01.2018 11:20

Naravno da balvan laze. Novnari pustite snimak gde se vidi njegova patnja u braku na egzoticnim destinacijama, na svadbi svuda gde je bio. Uvek ce lagati i svaku ce lagati. Beskorisna masa.

miki

28.01.2018 11:51

Dosta ako boga znate! Ovo je toliko smorilo naciju da je više muka i gledati ovo!

nedjo

28.01.2018 13:01

@miki - oni opstaju od nasih muka

nedjo

28.01.2018 12:00

oboje ne vrede prazne lule duvana

Miso

28.01.2018 12:07

Eto kakav je prevarant Sloba.