Kija i Sloba
Printscreen
Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

Nakon što je Slobodan Radanović priznao svojoj zakonitoj supruzi Kiji Kockar da se tokom njihove emotivne veze i braka dopisivao sa drugim devojkama, na internetu je osvanuo snimak koji pokazuje da se Sloba nije zadržavao samo na dopisivanju.

Kako tvrde oni koji su objavili sporni snimak, Dok je Kija kao stjuardesa radila po avionima i zarađivala za oboje, Slobodan se u Srbiji provodio! Na snimku se vidi da mu društvo prave drug i tri nepoznate devojke. On prvo sa njima stoji pored auta, a onda se sve tri devojke ulazi u automobil kod svog druga.

Da li je bio neveran Kiji nije poznato, ali svakako je probudio sumnju da se ponašao nedolično.

 

Komentari (9)

Soko

09.04.2018 10:21

A sta je Kija radila za to vreme ?. Ovo sto je Sloba radio radilo bi 99,99 % muskaraca onaj 0,01 % ne bi zato sto su ruzni i niko ih nece .

Nikola

09.04.2018 13:07

@Soko - NE LUPETAJ TI SOKO. STALNO SE JAVLJAS I PISES GLUPOSTI. NIKADA ON NIJE REKAO DA JE ONA NEVERNA,I NIKADA NIJE REKAO DA NIJE RADNA I DISCIPLINOVANA. PRKJUCE JE REKASO,DA NIJE NJE,NIKADA NE BI BIO PINKOVA ZVEZDA. NEODGOVORAN SAM BIO.TREBA DA IDEM NA PRVO SNIMANJE,A JA ZASPIM,A ONA SA AERODROMA PO MENE,PA KOD KALINICEVOG BRATA,I U KANCELARIJI SAM PEVAO,SREDILA MI,I EVO ME. NIKADA ODGOVORAN,ZIVEO JE,KAO STO ZIVI OVDE,LEZECI,A ONA KO CRV NA 2 RADNA MESTA. ON JE GAD,SMRAD,BIGAMISTA. NIJE HTEO RAZVOD.

SIVI ORAO @ Nikola

09.04.2018 19:18

@Soko - Bravo SOKO, komentar na mestu.zamisli da imaš ovakvumanipultorku,foliranta i lažova za ženu. Ja bije pčosle 15 upakovao i pokazao vrata. Ona je zlo. Sloba jevrh mladić.Peva pa ubija. Iskren i dobar čovek. Samaje izjavila pou lasku u Zadruguda sunjene emocije prema njemu prestale mnogo ranije..Sloba je pre de nedelje u lajvu izjavio da ima informaciju,da ga je varala sa najmanje pet muškaraca u njihovoj vezi.Štose nijerazvela,ako je nije bilo dobro.Dovoljan je samo jedan zahtev za razvod.

Tika

09.04.2018 13:05

"Dok je ona radila", koga , gde i kako?????????? ne pčodržavam tajne prevare, one su gore od javnih.Čovek se izjasnio, stavio crtu na sve, jer jekap prelila čašu i završio sa njo. Ima ženu svog života i njegov put nastvja dalje..Ona ne voli njega, folira se, jer je izgubila predmet manipulacije i dobar izvor jprihova. Semtoga, svesna je d nikada neće više biti u braku,jer ko će poželeti ženu ovakvog tipa. Laže, folira se .Sve što je do sada iznela za Slobu je daleko od istine...ona je kriva.

Veselin

09.04.2018 13:08

ONA JE UVEK RADILA DVA POSLA,I STIZALA SVE,I PREOPTERECENA BILA,DA NIJE VIDELA DA PORED SEBE IMA BUDALU. I SAM JE REKAO,DA MU JE ONA POMOGLA DA BUDE PEVAC,ONA SVE SREDJIVALA,A ON KRMAK. SPAVAO I SKITAO. MISLIM DA TREBA DA BUDE SRETNA STO SE OSLOBODILA KRMAKA LENJOG I BIGAMISTU.

Svetolik

09.04.2018 19:04

@Veselin - Šta je ona njemu pomogla "da bude pevač"?. Dozovite se pameti, Sloba je talenat iznad svih, peva pa razbija.... To što je ona kaskala sanjim da mu bude podrška, to se odrazumeva. Batalite te šupolje priče, ja radila, ja kupila , ja dala...seljački mentalitet, egocentrik sa nedovršenom terapijom. Gde je novac odnjegovih svirki i tezgi. Nemojte pričati gluposti. Vredjate mladića koji je skren, vrh u svemu. Ona je njega varala u toj vezi isto tako.Malo je dobila šta je zaslužila.

Maya

09.04.2018 13:10

Karma je čudo sve se vratilo ismijavala SLOBU tokom braka varala na sve strane. Ušla unutra da glumi žrtvu i pokaza pravo lice, zmija žena Al sreća da je ušla pa ljudi videše ko je KIJA inače bi jadni SLOBA bio kriv za sve ovako se bar videlo ko je KIJA smijala se luni a luna kraljica za nju, iskrena sve a KIJA zlo spremno na sve KIJA ima sad muza SVALERA i dečka Haha hvala Bogu SLOBo pa se resio bede, ona je meni jeziva koliko je zla i na šta je sve spremna samo se je precenila mislila da može

Ruby

09.04.2018 13:58

A kakav vam je to dokaz?!

zanovetak

13.04.2018 23:23

@Ruby - Još jedan neuspeli fotošop. Ejj kumice,dokle više, izbaci neki snimak oralnog sexa manipultorke, i prepiske sa S.Šebezom, bilo bi interesantno da je narod upozna ako već nije, a jeste....