Vladimir Stojković sa suprugom
Gotik
Vladimir Stojković, Nemanja Gudelj i Aleksandar Mitrović

gotik

Vladimir Stojković, Nemanja Gudelj i Aleksandar Mitrović , Foto: gotik

Ovakva pobeda donela je mnogo radosti svima, a fudbaleri su posle dužeg perioda ipak dokazali da mogu da ostvare velike stvari u tom sportu.

„Orlovi” su odlučili da uspeh proslave kako dolikuje, pa su se malo posle izlaska sa stadiona uputili u jedan beogradski restoran, u kojem su ih u intimnoj i prijatnoj atmosferi dočekali rodbina i najbliži prijatelji.

Kako su postigli veliki uspeh, za reprezentaciju je organizovan nastup velikih pevača, pa su se na spisku onih koji su im pevali na uvce našli Aca Lukas, Ana Bekuta, Saša Matić i Aleksandra Prijović. 

Vladimir Stojković i Nemanja Gudelj

Gotik

Vladimir Stojković i Nemanja Gudelj, Foto: Gotik

Atmosfera u restoranu je počela da se zakuvava, pa je ekipa odlučila da se preseli u najveći prestonički klub „Gotik” kako bi nastavila slavlje do zore.

U klub je prvi stigao Vladimir Stojković u društvu supruge, a koliko je spreman za slavlje, pokazao je kada je od pevača koji je prišao da mu peva uzeo mikrofon i izveo neke od svojih omiljenih pesama.

Gostima je taj gest bio krajnje simpatičan, pa su ga nebrojano puta svi prisutni pozdravili aplauzom. Osim što je pevao i igrao celo veče, Stojke se nije odvajao od svoje supruge Valentine, koju je grlio i ljubio kad god je mogao.

Vladimir Stojković sa suprugom

Gotik

Vladimir Stojković sa suprugom, Foto: Gotik

Jedan od najplaćenijih fudbalera Nemanja Gudelj našao se u društvu desetak lepotica koje su se kako zbog njegovog izleda, ali i bogastva nadmetale koja će mu privući pažnju. Ipak on je za „Alo!” otkrio je da ga odavno ne privlače žene koje po svaku cenu žele da pridobiju pažnju fudbalera. 

- Ovo u klubu je šala, ja sam vaspitan da poštujem žene, ali daleko od toga da mi je bilo kakav fokus na njima. Ne može da mi ne prija pažnja suprotnog pola, ali svakako da ne tražim devojku za ženidbu kad izlazim - kaže Gudelj.

„Orlovi” su iz „Gotika” izašli malo pre zore, pa su jučerašnji dan proveli odmarajući se kako od utakmice, tako i od provoda.

Više ekskluzivnih fotografija sa proslave naših fudbalera pogledajte u štampanom izdanju dnevnog lista "Alo!". 

Pročitajte i :

 

Komentari (2)

Дукс

10.10.2017 16:40

„Orlovi” su iz „Gotika” izašli malo pre zore, pa su jučerašnji dan proveli odmarajući se kako od utakmice, tako i od provoda. - написа новинар данас. О Србијо. Браво момци!!!

nedjo

10.10.2017 17:55

sad kad tu navale domacice starlete i ostale kamenjarke ,bice extra