ljubav par momak i devojka
Profimedia.rs
ljubav par momak i devojka

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Budite srećni

Sreća je zarazna. Dobro raspoloženje i smeh nas privlače. Osobe koje su srećne neprestano privlače ljude u svoj život. Kada podignemo svest na viši nivo i naučimo da budemo srećni, tada ćemo početi da privlačimo sve što želimo. Niko ne želi da bude u nezdravom odnosu s osobom koja ne može biti srećna potpuno sama.

Budite iskreni

Znate li šta želite od partnera? Koje su to karakteristike koje vas mogu privući? Težite tome da upravo te karakteristike i posedujete. Srodnu dušu ne možete privući ako život bazirate na iluzijama i lažima. Morate biti iskreni prema sebi i odani vrednostima u koje verujete.

Nemojte pristajati na manje

Ne možete privući srodnu dušu ako osećate prazninu koju pokušavate da ispunite ispraznim stvarima i druženjima s osobama koje vam ne znače ništa. Svemir ne može poslati srodnu dušu dok god se držite za nekoga za koga znate da nije dobar za vas. Prestanite se bojati usamljenosti i naučite biti potpuno srećni i kada ste sami.

Zacelite rane iz prošlosti

Ne možete privući zdrav i srećan odnos ako se još uvek borite s ranama iz prošlosti. Ne možete uneti ljubav ako se još uvek vežete za osobu iz prošlosti koja nije dobra za vas. Osim toga, pravu osobu ne možete privući ako ste još uvek fokusirani na pogrešnu osobu.

Naučite da se zabavljate

Morate znati da se zabavite potpuno sami kako biste tu sreću i zadovoljstvo mogli da podelite s nekim drugim. Na srodnu dušu gledajte kao na nekoga ko će u vaš život doneti dodatnu sreću i zadovoljstvo, a ne na nekoga od koga zavise vaša sreća i zadovoljstvo.

Oprostite sebi i drugima

Zašto je opraštanje važan proces u privlačenju srodne duše? Zato što oprostiti znači biti slobodan. Opraštanjem podižete svoju energiju na jedan viši nivo i prestajete da osećate bol. Opraštati ne znači napraviti uslugu nekome, već samome sebi.

Oslobodite se svih očekivanja

Ni jedan budući odnos neće biti isti kao pređašnji. Očekivanja su ono što nam onemogućava put prema pravoj ljubavi. Očekivanja su opasna i kontrolišu um. Ne možete da očekujete savršenstvo. Privući ćete samo ono što je nalik vama. Ako ste puni ljubavi, onda ćete privući ljubav. Slično privlači slično. Zapamtite da nikada ne možete da se razočarate ako nemate očekivanja.

Slušajte svoju intuiciju

Vaša intuicija je poput unutrašnjeg vodiča. Može vas uputiti u sve ono što vam je potrebno. Ako se ne osećate dobro u prisutnosti neke osobe, onda ta osoba nije dobra za vas. Sledite taj unutrašnji osećaj. Intuicija će vam dati do znanja kada ste u društvu osobe koja je dobra za vas i tada ćete znati da je ta osoba vaša srodna duša.