Sloba i Kija
Youtube printscreen
Sloba i Kija

Youtube printscreen

Sloba i Kija, Foto: Youtube printscreen

Može se reći da je narodu zanimljiva situacija zbog ljubavnog trougla koji čine njegova zakonita supruga, Kija Kockar, Luna i Sloba.

Upravo zbog toga što je još sa Kijom u braku, jednog gledaoca je zanimalo da li će novac od nagrade podeliti sa svojom zakontiom suprugom ukoliko pobedi, jer je to novac koji su stekli u bračnoj zajednici. Sloba je kao iz topa odgovorio.

- Ako će to da mi kupi slobodu, daću sve - rekao je pevač. Kija je bez oklevanja pristala Radanović "kupi" od nje slobodu, a njene reći su šokirale učesnike rijalitija.

Kija

Youtube printscreen

Kija, Foto: Youtube printscreen

- Kupiće ti - dodala je Kija, bez imalo blama.

Komentari (5)

praga

04.12.2017 10:52

Kija je sve vise pocela da pokazuje svoje pravo lice, a samim tim i svoje podle i podmukle namjere, i ovom izjavom o Slobinoj slobodi je pokazala dajoj nije on bitan, nego novac,. Sta vise o njoj reci?, osoba koja ljudske vrednosti mjeri kroz novac je jedino za prezir.

Do zadnje pare mu uzmi Kija

04.12.2017 11:48

@praga - Kija , oderi ga finansijski! Pored tolikoooo dobrih pevaca u ,,Pinkovim zvezdama" ne bi se ni culo za Slobu'' da ga nije ubedila bas Kija i da Kija nije sve organizovala na vise strana - a za sve to treba para, pare pare ljudi.

LISAC Sloba

04.12.2017 11:59

@praga - Pitanje je a sta sad Sloba ocekuje od Lunine mame Anabele? Mozda da ga Anabela ,, PROGURA'' na SCENI jer mu vise ne treba Kijina pomoc nju je vec iskoristio finansijski. Ko zna kakav je ovaj Sloba u 4 zida...

Niki

04.12.2017 13:19

Anabela nija jaka finansijski.Propali denseri ona i Gagi.Nisu se latili godinama drugog posla nego se provlaze kroz medije a nemaju nista da pokazu i daju.Sada usla i ova njihova prostakusa i blamira se za sve pare zajedno sa onim Slobom.Ljigavi

nedjo

04.12.2017 14:15

ovi ljudi szu spremni za sve zarad para i popularnosti