Makedonija
Profimedia
Makedonija

Profimedia

Makedonija, Ilustracija: Profimedia

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje od izvora bliskih pregovaračima, nakon više predloga u opticaju je ostao još samo jedan, koji će uskoro najverovatnije i biti prihvaćen na obostrano zadovoljstvo!

Ipak, taj naziv će se zbog rogobatnosti koristi samo u službenim dokumentima, dok će u javnoj upotrebi podjednako biti zastupljeni nazivi Republika Nova Makedonija, Republika Severna Makedonija, Republika Gonja Makedonija, Vardarska Republika Makedonija i Republika Skopska Makedonija, ekskluzivno saznaje "Alo!".

TAKTIKA

Zvezdini stranci kolektivno uzimaju srpsko državljanstvo

Delije u transu

Marko Metlaš

Delije, Foto: Marko Metlaš

Strani košarkaši i fudbaleri koji brane boje Crvene zvezde kolektivno su zatražili srpsko državljanstvo uz promenu imena i prezimena, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Kako za naš list otkriva jedan od njih, stranci su se na ovaj potez odlučili nakon što su "delije" saopštile da više neće dolaziti na utakmice KK Crvena zvezda zbog Alena Omića, slovenačkog igrača bosanskog porekla.

- Ako smo dobro shvatili, a čini nam se da jesmo, problem je u tome što on nije Srbin, pa im je teško da izgovore njegovo ime. Ili tako nešto... Uglavnom, pošto ne želimo da i sa nama bude sličnih problema, a i potrebna nam je podrška sa tribina, odlučili smo kolektivno da zatražimo srpsko državljanstvo i promenimo imena i prezimena u neka prihvatljivija. Da se razumemo, nećemo "državljanstvo Republike Srbije", kako bi ubuduće trebalo da piše u pasošima, već samo i isključivo "srpsko državljanstvo", kako sada stoji u toj putnoj ispravi - rekao je za "Alo!" jedan od Zvezdinih stranaca.

UBITAČNA GLEDANOST

MMA udruženja otkupljuju prava na srpske rijalitije!

Rijaliti programi

Printscreen

Ilustracija: Printscreen

Udruženja koja se bave mešovitim borilački veštinama, poznatijim po skraćenici MMA, zainteresovana su za otkup autorskih prava na srpske rijaliti programe!

Kako javljaju američki mediji, sve je počelo kada su čelnici UFC-a shvatili da tuče u srpskim rijalitijima imaju daleko veću gledanost čak i od mečeva za titulu u MMA. Daljom analizom otkriveno je da je jedan od razloga za to prirodniji nastup učesnika rijalitija.

- Izgleda da je njihova spontanost i to što znaju da nabodu jedni druge bez ikakve najave kudikamo interesantnije gledaocima. Sa druge strane, u oktagonu se očekuje da bude pesničenja, rvanja, poluga i sličnih stvari, a i MMA baš ne vole da gledaju starije gospođe, zbog previše krvi. Ipak, kada je u pitanju rijaliti, tu vrstu batinjanja prosto obožavaju. Smatramo da ćemo otkupljivanjem prava na srpske rijalitije podići MMA na daleko viši nivo i stvoriti novi miks borilačkih veština koji će privući gledaoce koji do sana nisu gledali takve programe - rekao je jedan od čelnika UFC.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (7)

udri brigu na veselje

28.01.2018 07:51

Oni i jesu razbibriga od države.Ime im grčko a svecima proglašavaju pevače.

nedjo

28.01.2018 12:04

odlican prilog

Sasa

28.01.2018 12:29

“ONA DRZAVATA STO IMA ZMIJU U DZEPOT”?!:))

A be,DA be

28.01.2018 13:27

Evo resenja: Ajvarsko piperska republikata celata! APRC

Zozon

28.01.2018 18:07

A šta je sa "Čokalijskom Makedonijom"?

hhmmmmm

29.01.2018 01:30

Moze i Makedonij da gi koristi kosovskite iskustva pa da se vika Republika Makedonija * (a zvezdickata ke se istopi koga ke zamine prviot sneg,isto kako i zvezdickata na Republika Kosovo,pa taka i volcite siti i ovcite na broj).

Aleksandra

29.01.2018 11:21

@hhmmmmm - Možeš koristiš albansko iskustvo pa da se zovete ALBANIJA.