Ana Ivanović
Profimedia

 

Ana i Gevin su se upoznali 2007. godine na turniru u Berlinu i od tada je 33-godišnji Britanac neizostavni šraf tima srpske teniserke u pohodima ka svetskom vrhu.

- Radio sam tada kao novinar. Nakon toga sam se obratio mejlom njenom menadžmentu sa željom da radim u timu. Tada nisam mislio da ću biti agent, jer ih nisam cenio. Sećam se da sam tražio jednom informaciju za Venus Vilijams, a njen agent mi nije pomagao - priseća se Versi.

Britančevo radno vreme je 24/7, ali prema njegovim tvrdnjama, to mu ne pada teško.

- Sa Anom je stvarno lako raditi. Drugi menadžeri na turnirima mi zavide zbog toga, jer se brzo dogovaramo. Organizacija je prioritet broj jedan, zato što je svaki dan drugačiji. Razgovaramo o svakoj ponudi. Ne donosim ja odluke umesto nje, samo je savetujem. Za neke brendove koji se jave za saradnju zna, za neke ne zna i u tom slučaju istražimo. Uvek zavisi od njenih preferencija. Imamo i konzervativne sponzore, ali nikome nije u interesu da odbija nove ideje. Prvenstveno zbog toga što su svesni da je njen tim najbolje poznaje i svaka naša ideja je i benefit za taj brend - objasnio je Versi.

Kada je u pitanju Anina komunikacija posredstvom društvenih medija, on priznaje da je teniserka u taj svet ušla kasno.

- Spori smo bili u tome. Nije bila spremna. Vi ipak svakom objavom i tvitom delite deo svog karaktera. Ona je stidljiva, porodična osoba, čak i malo konzervativna za devojke njenih godina i bila je nevoljna. Onda su počeli da vrše pritisak Novak Đoković i Andrea Petković i shvatila je da zapravo mnogo propušta - otkrio je Versi.

Neizostavno je bilo pitanje da li je njegov posao teži u poslednjih godinu dana. Naravno, zbog Aninog privatnog života i svetu atraktivne veze s kapitenom nemačke fudbalske reprezentacije, Bastijanom Švajnštajgerom.

- U ovom poslu je jako važno da sportista ima svoju privatnost. U pomenutom periodu je bilo dosta glasina, čak i nekorektnih stvari, ali srećom, nisu bile štetne. Zato mislim da mi posao nije postao teži - zaključio je Gevin Versi.

Komentari (1)

Nena

25.11.2015 07:59

Agent? Mislite sekretarica? ( ili personal assistant).