Luka Lazukić
Rajko Ristić/Alo!
Luka Lazukić

Rajko Ristić/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kada su radnici došli u deo grada gde je trebalo da isporuče stvari Lazukiću, niko nije želeo da otvori vrata stana.

S obzirom na to da nisu znali šta da rade, odlučili su da garderobu, fotelju na razvlačenje i još nekoliko kutija sa stvarima odnesu kod njegovih roditelja, saznaje Alo.rs.

Lukine stvari

Alo!/N. Vujanović

Lukine stvari, Foto: Alo!/N. Vujanović

 

 

 

Komentari (4)

Цицка

19.04.2018 20:17

Pesma o lovcima Zec, lisica, jarebica divlja patka, prepelicapa i golub i grlicai po koja devojcica a i po koji stancic ili salas , ili ko zna sta osajcuju ili im zene osajcuju , mozda se tako iskupljuju bivsim zenama za grehe , imaju i sami decu da im pozeli covek da se njihovoj deci sve isto vrati sve sta su oni drugima radili isto njihovoj deci .

Lala

20.04.2018 07:15

@Цицка - POBOGU NARODE! Zar ćemo sad svi da raspravljamo na TV, o Nataši. Pa zar je moguće da su žene na sve SPREMNE KAD NESTANE LOVA! Toliko problema u zemlji a mi se bavio nečim ŠTO NE ZNAMO ŠTA SE STVARNO DESILO! Nismo PRVOG DANA videli ni jednu modricu. Treba se dići protiv NASILJA BIO KOJE VRSTE! Zar zbog PARA praviti marketning. Najbolje da je ostala s ĆAZIMOM ON IMA PARE! Zbog KOleta se trovala! Od Tri muža ni jedan ne valja! Ako se sve desilo odmah završiš s brakom i dovidjenja. Čemu ovolika BUK

Neva

20.04.2018 08:26

@Цицка - Da je nesto lose sto su nekome uradili sete se onda kada istu stvar dozive tako da se slazem sa Vama , na isti nacim razmisljam.

Kostadin

20.04.2018 08:24

Trebala je da mu probuši ovu košarkašku loptu i obriše pod sa njegovim krpama.