Lepa Brena
Rajko Ristić
Svadba Gorane Babić

Privatna arhiva

Brena peva za mladence, Foto: Privatna arhiva

Lepa Brena proslavila je 57. rođendan na svadbi kod kolega Gorane Babić i Marka Gačića, a tačno u ponoć porodica i prijatelji priredili su pevačici iznenađenje. Naime, nakon što je i zvanično započeo 20. oktobar, datum na koji je Brena rođena, muški članovi porodice Živojinović su predvođeni mladencima izneli veliku rođendansku tortu sa slikom Lepe Brene i otpevali joj rođendansku pesmu.

Svadba Gorane Babić

Privatna arhiva

Viktor Živojenović sa mladencima, Foto: Privatna arhiva

Dirnuta ovim gestom, pevačica se zahvalila svim gostima i mladencima u kratkom govoru, a potom se latila mikrofona i otpevala nekoliko svojih najvećih hitova.

- Ne mogu da nađem prave reči da vam se zahvalim. Odavno sam prestala da slavim rođendane, jer su pali u drugi plan zbog rođendana moje dece. Važnije su mi svadbe ovakvih divnih ljudi i hvala vam što ste se setili da me ubacite u vašu priču. Imam samo jedno da vam kažem, molim muzičare za C-dur - rekla je Brena, nakon čega je mladencima, ali i svim gostima zapevala pesmu „Ja nemam drugi dom”.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je odmah potom zapevala stare hitove poput „Sitnije, cile, sitnije”, „Imam pesmu da vam pevam”, i atmosferu na svadbenoj žurki dovela do usijanja.

Svadba Gorane Babić

Privatna arhiva

Brena sa rođendanskom tortom, Foto: Privatna arhiva

Brenin sin Viktor bio je jedan od najraspoloženijih gostiju, jer je imao dvostruki razlog za slavlje. Naime, osim što je bio najveseliji na svadbi dobrog prijatelja, Viktor nije mogao da sakrije radost zbog uspelog iznenađenja za majku.

Osim Brene, mikrofona su se u večernjim satima latile i Nadica Ademović, ali i Zlata Petrović, dok je goste na samom početku slavlja zabavljala Andreana Čekić.

Tamara Milutinović

Jošida Masanori

Mladina kuma Tamara Milutinović, Foto: Jošida Masanori

Gorana Babić i Marko Gačić, mlade zvezde „Granda”, izgovorili su sudbonosno „da” pred rodbinom i prijateljima, a crkveno venčanje upotpunili su i krštenjem ćerke Nikoline. Mladenci su ispoštovali sve srpske običaje. Gorana je za kumu odabrala koleginicu Tamaru Milutinović, koja ju je i upoznala sa suprugom.

Gorana Babić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, blistala je u prelepoj venčanici, a radost nije krila.

- Nas dvoje smo ponosni roditelji, srećni smo što smo je krstili - rekla je Gorana i dodala da je Nikolina bila vesela tokom krštenja, kao i da su je oduševili trubači.

Mladoženja je za „Alo!” otkrio da su želeli da ispoštuju sve običaje, pa nije mogao da dočeka da vidi dragu, pošto su dan venčanja započeli svako u svom domu, gde su se pripremali za najradosniji čin.

- Moja mlada je kao boginja i stvarno sam se još više zaljubio danas - rekao je Marko.

Komentari (3)

Dva anonimusa

21.10.2017 10:10

A ona se zaljubila u lovu tvoga cace. Tolike se ZG pozenise i poudavase ali ova svadba je cudo Bozije, razvlaci se nekoliko dana po portalima. Najbolje su najverovatnije bile one svadbe koje mladenci nisu pustili u javnist. One imaju nekakvu posebnu draz, misterija cini svoje, a ovo, ovo toliko transparentno da je citaoce smorilo.

nevena

21.10.2017 10:27

Proslavila rodjendan na tudjoj svadbi. Bravo! Ustedela pare za proslavu rodjendana. Originalno za skrtice.

Sabina

21.10.2017 10:57

Jako lijepo,neka je sa srecom svima!