Eva Ras
Screenshoot Youtube
Eva Ras

Screenshoot Youtube

Eva Ras, Foto: Screenshoot Youtube

Njena sestra bliznakinja se rodila mrtva, a Rasova sebe krivi za taj gubitak.

- Celog života me prate tragedije. Čim sam progovorila i osvestila se na ovom svetu, saznala sam da je moja sestra bliznakinja umrla u majčinoj utrobi. Kao da to nije bio dovoljan šok za mene, još devojčicu, nego sam slušala najogavnije stvari. Na primer: "Kako se ova rodila živa, a ona ne?" Iz tog sam zaključila da sam ja kriva za njenu smrt. Ta moja sestra je mene volela i zbog mene je umrla. Kada sam odrasla, dala sam joj ulogu da je ona bila violina dok smo bile sestre u stomaku - kaže Eva. Čitavo njeno detinjstvo bilo je obeleženo tim nesrećnim slučajem.

- Nećete verovati, kad sam bila mala, stalno sam pričala o njoj i tim trenucima koje smo zajedno provele u majčinoj utrobi. Tada su me smatrali ludačom, a danas je to evidentno da fetusi u utrobi majke imaju uspomene i da se tamo njima dešavaju razne stvari. Imala sam fazu kada sam se pitala da li sam ja ona, pa sam ja umrla tamo, a sada ona živi ovde - kroz suze priča Eva. Posle toliko decenija odlučila je da napiše knjigu o svojoj sestri.

Komentari (2)

nedjo

23.01.2018 23:58

opasna baba

Babuskara

24.01.2018 17:21

Dok je bila mlađa nije izgleda stigla da tuguje! Počela je pod stare dane da tuguje! A možda je to njena potreba da bude prisutna u medijima! Strašno!