Eva Ras
Printskrin Clip.rs
Eva Ras

Mitar Mitrović

Eva Ras, Foto: Mitar Mitrović

Ona smatra da u "Zadruzi" prave budalu od Žiže.

- Sasvim smo različite da ja ne mogu da kažem ni da je to dobro što ja radim, ni da je loše to što ona radi. Potpuno smo drugačije. Nije se uklopila po mom mišljenju, prave budalu od nje i to mi se nimalo ne dopada. Ja nju celog života izbegavam, ja ne mogu presek njenog lika da dajem, jer smo različite. Ona se razmeće, takva je bila i u životu, i ja se toga stidim. "Ja sam prvakinja, ja sam najbolja", kao da su joj ljudi popili mozak. Da ona sada svoju starost ulepšava, tako da daje sebi prvo mesto na svetu. Ja sam čovek koji misli da svako ima prvo mesto i da ne treba uopšte da se borite za to, i čim se borite to je na štetu drugih - izjavila je Eva za "Kurir".

Žiža Stojanović

Printscreen/Pink

Žiža Stojanović, Foto: Printscreen/Pink

Eva zbog zdravstvenog stanja ne može da uđe u rijaliti, ali ne želi ni da bude na istom mestu sa koleginicom:

- Novine su prošlog meseca bile pune da ona uvek izvrće oči na moje ime. Tako je bilo i u životu, mi smo snimale seriju "Srećni ljudi" i ni tamo se nismo družile. Ja se sa takvima ne družim. Ako se dogodi da uđem, ja joj to sve reći neću, jer neću da ubijem sujetnu babu. Imam tamo mlade ljude koji mi se već dopadaju. Neću da ubijem uobraženu babu. Neka se ona razmeće i neka uživa u tome.

Komentari (8)

nedjo

12.12.2017 09:41

baba eva se dobro zeza sa svima

PETAR 1

12.12.2017 09:55

Eva kakve ste uloge sve igrali u bogatoj glumackoj karijeri, a sobzirom kolika Vam je pemzija, savet od mene, razmislite jos jedared.

nada

12.12.2017 10:44

@PETAR 1 - A sta Evi fali ? Ima starosnu i nacionalnu penziju !!!!!!!!!!!!!! Obe babe su na svoj nacin luckaste - Ziza samo prica o svojoj karijeri koja i nije nesto, a Eva o seksu i polnom organu !!!!!!!!!!

Mirna

12.12.2017 09:59

Ziza je manipulant, neiskrena, jeftina i bezvrednog karaktera. Kod nje emocije sluze za postizanje cilja, a jedini cilj joj je alkohol i pare.

mila

12.12.2017 12:04

@Mirna - Eva mi je odavno odvratna, a to mi je i farmi potvrdila...mracna i zla...secate se sta je sve Zorani govorila od zlobe...Ziza mi je bila simpa ali sada kad je gledam, bas se blamira...ne vredi vise ove istrosene licnosti uopste komentarisati..

Vanja

12.12.2017 12:38

@Mirna - Jedina glavna uloga koju je Ziza odigrala je Malcika u Trifkovicevoj Izbiracici. Koga ne mrzi neka odgleda ... Ziza i Malcika su iste osobe po karakteru... razmazene, sebicne, sujetne, ljubomorne, uobrazene, veliki manipulatori ... Nije Ziza, bezveze igrala tu ulogu. Legla joj ko kec na desetku. I istina je kad Ziza kaze da je ona najbolja Izbiracica svih vremena.

ja

12.12.2017 10:40

Eva, zar i ti nisi baba?!? Da si kulturna osoba kao sta se predstavljas, nikada ne bi tako nesto rekla ni za koga.

Ujka Zitko PFK

12.12.2017 11:47

U srecnim ljudima su bile komsinice,koje se nisu podnosile.Izgleda da nisu zakopale ratne sikire. he he