Samanta
Printscreen
Samanta

Printscreen

Samanta, Foto: Printscreen

Samantaje najpoznatija elitna prostitutka. Ona nagoveštava da muškarci koji kod nje dolaze nisu samci već oženjeni ljudi koji dolaze po ono što nemaju kod kuće.

Za Daily Mail je otkrila pet stvari koje žene trebaju da znaju o svojim muževima.

1. On vas voli

Najčešće ispovesti muškaraca su zapravo da oni vole svoje žene. Novac koji daju njoj radije bi trošili na svoje žene, a one se ponašaju kao da im više nije stalo do njih.

2. Treba im više ljubavi nego što mislite

Muškarci dolaze da zadovolje svoje potrebe koje ne mogu zadovoljiti kod kuce. Iako vam možda zvuči čudno, muškarcima je potrebno mnogo više neznosti nego što mislite. Oni žele maženje, poljupce, nežne dodire i nežan seks.

3. Želi da vas zadovolji

Oralno zadovoljavanje žene je nešto što im nedostaje. Njima je jako bitno da je vama dobro i da vas zadovolje. Tek nakon što vi dostignete vrhunac dostićiće ga i on. Zapamtite njega ne zanima vaša težina, dal su vam noge dlakave ili ne, i kako izgleda vaša vagina. On vas voli i želi vas. Zato lezite, opustite se i uživajte. A takođe bilo bi lepo da muškarcu uzvratite uslugu.

4. Misle da psu posvećujete veću pažnju

Često se osećaju odbačeno i neprimetno. Govore joj kako žena više ima vremena za decu i psa nego za njega. Budite ljubazniji prema svom mužu, pokažite interesovanje za njega i njegov posao. Nemojte ga ignorisati.

5. Njima je potreban seks kako ženi dobar puder

"Tek sa 40 godina našla sam savršen puder. Sad ne mogu da živim bez njega. Ne samo da ga volim nego mi je potreban. Tako je muškarcima sa seksom", tvrdi Samanta.

Pročitajte još: