Novak Đoković
Profimedia
Trudna Jelena Đoković

Profimedia

Trudna Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Sigurni smo da pesmu „Vampira” ne znaju ni Serena Vilijams, ni Viktorija Azarenka, niti Flavija Peneta i Fabio Fonjini, a još manje Žo Vilfred Conga, ali smo isto tako sigurni da reči ove pesme apsolutno odgovaraju teniskom „bebi-bumu” koji nas čeka u ovoj godini.

Novak Đoković, Viktor Troicki, Serena Vilijams, Flavija Peneta i Fabio Fonjini, Žo Vilfrid Conga - već na pola ste verovatno zaključili da nismo tek tako nabrojali baš ova imena. Svi ovi teniseri i teniserke u 2017. ostvariće se u najlepšoj životnoj ulozi - postaće mame i tate. I svi osim Noleta imaće „premijeru” u ovoj roli.

Amerikanka će od ponedeljka biti i prva na svetu, a da stvar još više bude za divljenje, ona je trudna bez izgubljenog seta osvojila Australijan open u januaru ove godine.

Serena sigurno jedva čeka da postane mama krajem avgusta, odnosno početkom septembra, svi ljubitelji belog sporta jedva čekaju početak 2018, kada će se, kako je najavljeno, teniska kraljica vratiti na teren.

- Serena već pravi kalendar za početak 2018. godine - rekla je Keli Buš Novak, žena za veze sa medijima Vilijamsove.

Negde u isto vreme kao i Serena i Novak Đoković će još jednom imati razlog da mu prijatelji, po starom srpskom običaju, iscepaju majicu, jer će baš tada njegova supruga Jelena na svet doneti njihovo drugo dete. Podsetimo, bračni par Đoković već ima naslednika Stefana, koji je rođen 22. oktobra 2014.

Malo pre Novaka, negde između Rolan Garosa i Vimbldona, Dejvis kup reprezentacija će čestitati Viktoru Troickom na rođenju prve naslednice. Viktorova supruga Aleksandra doneće na svet devojčicu, kojoj roditelji još nisu odabrali ime.

Pored srpskih tenisera, Francuz Žo Vilfrid Conga je već postao otac dečaka, Viktorija Azarenka je takođe postala mama dečaka Lea, dok bračni par Flavija Peneta i Fabio Fonjini jedva čeka da okusi čari roditeljstva. Bivša šampionka US Opena uskoro će da se porodi.

Godina je duga. Nismo ni na pola. Ko zna ko bi još mogao da nas iznenadi i saopšti lepe vesti.

Komentari (2)

Tosa

21.04.2017 16:27

Jelena mora da je pozajmila Seseljov dzemper

Zora

21.04.2017 22:29

Sta lupate u cemu da ga kopira ,u promasenoj zeni