Edita Aradinović
Printscreen
Edita Aradinović

Printscreen

Edita Aradinović, Foto: Printscreen

Edita se na početku pozdravila sa Lunom Đogani i šapnula joj da se napolju mnogo ružno priča i piše i na taj način je upozorila.

Posle toga su svi nastavili da uživaju, međutim Maca Diskrecija je napravila pometnju.

Maca Diskrecija u diskretnoj haljini

Jutjub printskrin

Maca Diskrecija, Foto: Jutjub printskrin

Nju je iznervirala Aradinovićeva koja joj nije dozvolila da otpeva nekoliko pesama.

Naime, kako je Diskrecija ispričala, Edita je dozvolila Slobi Radanoviću i Zorani Stefanov da pevaju, a kad je ona tražila, nju je odbila.

Diskrecija je žestoko oplela po Editi i glasno vikala da je svi čuju.

Pevačica je iskulirala situaciju, pa nije došlo do većeg skandala.

 

 

Pročitajte i:

 

Komentari (5)

Mala strokulja

17.11.2017 16:08

i registrovana stitutka umislila da je neko i nesto.

ako ćemo pravo@mala ŠTROKULJAl

17.11.2017 16:50

@Mala strokulja - PRVO da pitam, DA LI JE U SRBIJI DOZVOLJENA PROSTITUCIJA kao zanimanjr+e, pa da devojke i muškarci mogu da SE REGISTRUJU KAO PROSTITUTKE I ŽIGLOA? Ili Vi to pričte napamet, po sistemu JA ČUALA??? a DRUGO, Maca je MOŽDA prostitutKa, ali devojka iskrena do bola - možda baš zato sto je svi omalovažavaju, a kvazi pevačice i sponzoruše "ćazimovice" i gologuze VIP "zvezde" neznaju da sastave dve proste, a kamoli prostoproširene rečenice, Više se ceni malodobna MINA koja se trti uživo od MACE,

kata

17.11.2017 22:02

@Mala strokulja - Luna stalno dobija obavestenja iz spoljasnjeg sveta. Na svakoj zabavi neko joj dostavi poruku od roditelja. Da li treba ostali da cute kad to vide?

praga

17.11.2017 17:10

pa ovako, ovo njihovo prepucavanje oko momaka, koje kome mazno momka i td.njima iz ove perspektive izgleda strasno odvratno ili sta vec, ali kad ostare i budu svocirale uspomene iz mladosti vidjece koliko je to uvrnuto slatko i sigurno cese mnogo smijati svom sadasnjem ponasanju.

nedjo

17.11.2017 22:05

ko su ove spodoe,čime se bave?