Edita Aradinović
Instagram/editaaradinovic
Edita Aradinović

Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović, Foto: Instagram/editaaradinovic

Naime, Edita je doživela neprijatnost, pa je sa svojim fanovima podelila kakve pretnje je dobila. Kako ju je jedan obožavatelj upitao da li je muslimanske veroispovesti, poželela je da se našali pa je odgovorila da je - vanzemaljac.

Ovo je do te mere isprovociralo jednog njenog pratioca, da ju je uputio niz pretećih poruka.

- Mala, nemoj da puštaš mu*a i misliš da si neka riba, ili da si "poznata". Nemoj da si nekulturna i umišljena, da ne bih ugasio tvoju siromašnu karijeru. Znam i ko te je gurnuo u medije prvi put, i ko te sada gura, ne zaboravi da iznad njega uvek ima neko, a u ovom slučaju ima dosta njih. Upozoravam te da se smiriš, jer ću ti zaista srediti da nikad više ne nastupaš - glasi jedna od poruka, ali se mladić tu nije zaustavio.

- Pojedeš mu*o moje, nije šala veruj mi - dodao je on.

- Ljudi, je l' ovo realno? - prokomentarisala je Edita poruke koje je dobila.

Komentari (2)

Beogradjanin

05.12.2017 11:27

Znam pevaca za koga tvrdim da su mu mnogi nastupi bili uskraceni i dalje su zahvaljujuci dvojici kolega i jednoj koleginici koji su vrsili negativan uticaj, preko opet neke veze, na vlasnike klubova ali sve to ce se kad tad otkriti tako da me ovo sto se tice Edite ne cudi. Cura posteno gradi svoju karijeru, jedna dobra dusa e to bas nije dobro, tu je njena greska. Treba da bude idiot, ulizica, poltron, ku**a da bi mogla mirno da radi. Takve niko ne dira.

nedjo

07.12.2017 23:56

ko je edita,koja karijera ?