Vrela manekenka iz Brazila
Instagram
Vrela manekenka iz Brazila

Instagram

Vrela manekenka iz Brazila, Foto: Instagram

Tim u kojem nastupaju Branislav Ivanović i Nemanja Matić, reprezentativci Srbije, privukao je pažnju i interesovanje zanosne brazilske manekenke Džesike Lopez, čije su provokativne fotografije sa stadiona „Stamford bridž“ izazivaju veliko interesovanje javnosti.

Reč je o devojci koja je, nakon što je 2015. pobedila rak, trijumfovala na takmičenju za najlepšu pozadinu Brazila, poznatijem kao izbor za mis bum-bum.

Najbolje tek sledi:  Džesika Lopez

instagram

Najbolje tek sledi: Džesika Lopez, Foto: instagram

Džesika se iste godine preselila u London i rešila je da napreduje u manekenskoj karijeri. Tridesetogodišnja seks-bomba je zaljubljenica u fudbal, pa joj je u novom mestu prebivališta zavolela Čelsi, prvoplasirani tim u Premijer ligi. U čast kluba i sunarodnika Vilijana, aktuelnog fudbalera godine u ekipi, ona je snimila nekoliko fotografija pred stadionom „Stamford bridž“, dok su slučajni prolaznici samo nemo posmatrali. Lopezova se obnažena slikala na zadnjem sedištu automobila i dok se polivala vodom po grudima.

Matić i Ivanović

Alo!

Matić i Ivanović, Foto: Alo!

Fudbalerima londonskog tima, među kojima su Nemanja Matić i Branislav Ivanović, obećala je i vreliji set i striptiz uživo ukoliko nastave da melju rivale u Premijer ligi.