Dženan Lončarević
Promo
Dženan Lončarević, Foto: Promo

Kamen koji se pokrenuo u bubregu pevača tokom nastupa, a zbog kojeg je morao da se odmara više od mesec dana u krevetu, potpuno je promenio njegov pogled na život i prijatelje.

- Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne. Međutim, bez obzira na sve, ja sam i sa tim ljudima koji su me ogovarali ostao dobar samo oprezan. Sada znam na čemu sam sa njima i više smo sada poznanici nego prijatelji - rekao je Dženan za "Blic puls".

 

Komentari (1)

Ja

02.10.2017 06:15

Ja verujem samo jednom prijatelju i nikom vise.Izneverila su me druga 2 prijatelja sa kojima sam se druzio 20 god i jos su me ogovarali,a ja sam ih jos i pomagao.To me najvise boli,da je neko drugi bilo bi mi svejedno.Jedan prijatelj ali pravi