Džefri Najs
Đorđe Kojadinović
Zabolela ga glava  od reakcija iz Srbije:  Džefri Najs

Đorđe Kojadinović

Džefri Najs, Foto: Đorđe Kojadinović

Navodi se da je korespodecija između bivšeg agenta BiH pred MSP-om Sakiba Softića i tima Džefri Najsa bila konstanta tokom 2016, ali da ta saradnja nije uspela.

Kao posebno zanimljivo se ističe da su Najs i Nevenka Nena Tromp u jednom od mejlova potvrdili da Softića priznaju i prihvataju kao službenog agenta BiH.

Ipak, kada su u pitanju novi dokazi, Najs nije ponudio konkretne predloge, već da se isleđivanjem dođe do dokumenata koje je zaštitila nekadašnja tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte u dogovoru s Rasimom Ljajićem 2005, koji je bio zadužen za saradnju sa Haškim tribnalom.

Tvrdi se i da su Nais i njegov tim tražili da finansiranje bude direktno, a ne preko fondacije.

Komentari (3)

Boban

20.03.2017 18:59

I...?Ko je saucesnik i pripadnik organizovane krim grupe?Dakle povika na vuka svih ovih godina...e svete pi.ko jedna smrd..va!

Jo

20.03.2017 19:13

Zasto sokantno?!! Pa ljudi zar vama nije jasno da ne samo ovaj smrad...nego svi u haskom tuzilastvu...su dosli tamo kao misevi a izasli kao multimilioneri zahvaljujuci parama i mitu naplacenom mujkicama, hrvatima, i arbanasima da tuze i progone sve srbe i sve sto je srpsko....pa sta mislite koliko bramerc naplacuje.....niko od njih neradi za pravdu......

Djavo

20.03.2017 19:42

nebi otkrio šta se radi.