Dragan Džajić
Ognjen Radošević
Dragan Džajić

Ognjen Radošević

Dragan Džajić, Foto: Ognjen Radošević

Među onima koji su veoma ljuti ovakvom odlukom su i Dragan Džajić i Vlada Stošić, direktni učesnici velikog pohoda crveno-belih na krov Evrope i sveta.

- To nije u redu! Šta to znači da se priznaju samo titule od 2000. godine? Nažalost, takve stvari se dešavaju u poslednje vreme, izmišljaju se nove stvari u fudbalu gotovo svakog meseca. Nama tu titulu ne može niko da oduzme, jer je Crvena zvezda u to vreme, 1991. godine, bila prvak Evrope i sveta - izjavio je Džajić, a preneo "Kurir".

Stošić koji je bio član trofejne generacije dao je zanimljivo poređenje.

- Šta je sledeće? Možda neće priznavati ni titule prvaka sveta reprezentacijama, jer su promenili broj učesnika - rekao je Stošić.

Komentari (5)

Taktika

29.01.2017 17:20

FIFA iUEFA Su izgubile legitimitet prijemom Kosova.Ali DZajic je isto tako izgubio pravo da prica nekome o postenju pristankom na Aboliciju.Zasto gosp.nije isao na sud i dokazao nevinost.Zvezdi ce biti bolje kad mi svatimo da su neki i od nasih legendi kruvci za njeno posrtanje,i da nisu krivi drugi.Gosp.Dzajicu i ostali nasi predsednici ko je kriv za zvezdin dug,ako niste vi dignite glas,bojim se da vi niste nikakve legende vec nesposobnjakovici koji su unistili Zvezdu.

Abolirani

29.01.2017 17:28

Gosp.Abolirani ,da ue zvezda bila prvak sveta priznali bi joj.Da si ti posten nebi pristao na Aboliciju.Zvezda pokradena ,unistena i kriv neko drugi (mozda Tole) samo niste vi koji ste godinama u Zvezdi.Vi ste naj posteniji ,naj pqmetniji a zvezda sve siromasnija.Onog dana kad bude odgovarao neko od zvezdasa bice bolje nasem klubu.E zbog toga nema privatizacije jer kad dodje gazda onda vas nece biti u Zvezdi,doci ce sposobni ,a koliko ste svi vi sposobni govori dug od 50 milona.

Miki

29.01.2017 19:47

Abolirani dobro zna da je FIFA u pravu i da je to bio obican Toyota kup i nista vise.

nele011

29.01.2017 20:42

Del Boj je heroj...on se nicega NE stidi...

052

30.01.2017 12:36

Razumem navijače,zato se i zovu navijači i oni imaju pravo da budu i jesu nerealni i neobjaktivni,ali ozbiljni ljudi,koji jako dobro znaju šta su osvojili i sami pridodali pridev" svetski",jer se to u žargonu tako među navijačima nazivalo , a zvanično je imalo ime Toyota kup. Međutim,ne čudi ništa kada oni za Srbiju bez pokrajina kažu da je Republika ,što onda Južna Amerika i Evropa ne bi bili Svet.