Šeta se po plaži kao mladić
M. Milanković

 

Da ljubav prema Zvezdi, čiji je nekada bio fudbaler, a kasnije i predsednik, nije prestala, govori činjenica da su mu crvena i bela i dalje najdraže, pa bez kačketa u tim bojama nikuda ne ide.

ALO! U CRNOJ GORI

Paparaco „Alo!” uslikao je bivšeg sportistu na plaži u Pržnu kako poput mladića aktivno letuje. Njemu ni to što je napunio 70 godina ne predstavlja problem da više od sat vremena pliva i roni, poput sportista u najboljoj kondiciji.

Džajić sve vreme, kako na obali, tako i u vodi, nije skidao svoj crveno-beli kačket, kojim se štitio od sunca, ali je njime takođe svima davao do znanja da „prva ljubav zaborava nema”. Sa njim nisu bile supruga i ćerke, koje ili letuju na drugoj destinaciji ili izbegavaju da se kupaju kada je najjače sunce, što Draganu očigledno ne predstavlja problem.

On čitav dan provodi u obližnjem kafiću, gde se rashladi hladnim napitkom, a onda s vremena na vreme bućne u vodu. Iako je okačio kopačke o klin, sasvim je sigurno da mu je sport ostao u krvi, što dokazuje njegova mladalačka forma.

 

Komentari (1)

zora vukasinovic

26.07.2016 19:37

Samo je jedan Baja na ovom svetu a to je nas predsednik RS drzave na pricek g.Milorad Dodik.Predsednice trebinjci vas vole i volece do groba.