Farma 8 logo
Promo
Jelena Golubović

Facebbok/Jelena-Golubovic-Oficij

Jelena Golubović, Foto: Facebbok/Jelena-Golubovic-Oficij

Šuška se da ćemo u novoj sezoni "Farme" gledati Jelenu Golubović i Miloša Bojanića!

Golubovićeva, koja je trenutno u Ukrajini, na neki način je najavila povratak u Lisović jer "ne može bez seoske idile i imanja koje joj je promenilo život".

S druge strane, kao i prethodnih godina, se pominje učešće Miloša Bojanića, koji bi uskoro trebalo da se sastane sa čelnicima “Pinka” i pregovara o eventualnom povratku u Lisović, piše "Telegraf".

Miloš Bojanić

alo.rs

Miloš Bojanić, Foto: alo.rs

Međutim, sve je daleko od završenog posla, jer Bojanića su sa “ružičaste” televizije zvali i za prethodna dva izdanja “Farme” i on je oba poziva odbio.

Ono što je sigurno, duel Jelene Golubović koja je pobedila na “Farmi 5 i 7″ i Miloša Bojanića, pobednika “Farme 2″, sigurno bi privukao ogromnu pažnju. 

Komentari (13)

PORODIČAN ČOVEK

27.08.2016 20:05

J...O IH ONAJ KOJI IH DOVEO I POSTAVIO NA SRAMOTU SRPSKOM NARODU. NAJVEĆI IZRODI ,NERADNICI I BOLESNICI SE IZLEŽAVAJU I JOŠ IM PLAĆAJU A NAROD GLEDA LI GLEDA , A POSLE KAŽU VIDI NAROD TUČE SE OKO KONTEJNERA.

...sram ih bilo.

27.08.2016 20:21

Opet kreće ruglo( za siromašne, nepismene i džabalebaroše, koji ne znaju šta će sa samim sobom ) zvana farma ili ti parovi... Gologuz i napaćeni Narod gleda ovo dno dna a oni kojima je zinulo d.pe za pare samo ih mlate i mlate za ban badava... I NIKO IM NIŠTA NE MOŽE. Jadna li si zrmljo Srbijo!

Oh maj god

27.08.2016 20:55

Vec vidim da ni ovu farmu necu gledati kao ni proslu.Procitacu samo naslove i bicu upucena. Nik sam namerno tako napisala..:)

mira

27.08.2016 21:16

uh uh kad cujem, koga uvode muka mi je odmah bi zaplakala. Nece uvesti nekoga, ko ne radi da zaradi dinar svojoj deci sad za skolu. Sram bilo , Mitrovica kako ga nije sramota da uvodi onu nenormalnu devojku po cetvrti put. Bre covece ko je ona, jeli postoji samo ona u ovoj SRBIJI . Pitam Mitrovica ?? zna li on koliko je ona do sada pokidala zivaca ljudima tu. Jeli neko duzan da nju trpi vise i gleda mrs i vi i ona ...

Ena

27.08.2016 22:21

Da li postoji iko ko moze ovo ruglo da zabrani??? Stop primitivizmu i nemoralu!!!

viktorijanaviki

27.08.2016 23:11

Jako sam zabrinuta za ove dusebriznike nacitane i moralne a narocito jer nista ne prate samo gledaju ulazak u Farmu,Parove i od 20h do ujutro pa pregled dana i i to im je dovoljno...Pa sto se glaskate kad su neintsresantni...pustite nas gladne i nenacitane da gledamo i zaboravimo realnost na kratko dragi moji porodicni i nadasve moralni ljudi

realno rasuđivanje

28.08.2016 08:25

@viktorijanaviki - Прво научи да бараташ са тим компиутером или лап-топом. Ако си толико непи.мена дај некоме дати покаже где је š,đ,ć,ž,..и прочитај шта си излупетала. Ово ругло и дно дна како учесника тако и вас гледалаца где се спуштате на најнижи ниво животињске расе очигледно једва чекаш да почне.Грдно се вараш да ћеш на овај начин побећи од реалности. Једина реалност је да ЏУК.ЛЕ и ови не за дуго СМРА.ОВИ згрћу огромне недељне хонораре,ако не знаш то је најмања 500 евра па навише, а ти само гледај,гледај..

viktorijanaviki

28.08.2016 14:19

@viktorijanaviki - Realno rasudjivanje!!!Mozda ja imam problem sa kompjuterom al ti s mozgom i pisanjem definitivno."kompiuterom...date se po tebi zajedno pise.Prvo sebe iskontrolisi pa druge kritikuj.Naravno da cu da gledam i jedva cekam da pocnu. Ti nepismeni primitvce foliraj i glumi intelektualca nekom drugom.Ovo ti je jedino sto aktivno pratis

ivanica

27.08.2016 23:35

Apsolutno sada imam favorita...

nenad

27.08.2016 23:43

Da li je moguce da Mitrovici ne mogu u Srbiji da nadju nekog interesantnijeg i normalnijeg od ove JG. Dajte nesto novo.

ns

28.08.2016 14:01

@nenad - Ako je ovo istina, MILOŠE, razbucaj tu lažnu kulturnu radnicu neka vidi šta su cvetići,leptirići, zlatiborske zore, titoisti, isti,isti,,,, Ajde leba ti,

Vera

28.08.2016 11:34

Ne prepucavajte se, dragi moji. Svako ima pravo na svoje mišljenje, izbor, komentar...Postoji daljinski, postoji ignor, i sve OK. Novinari uvode one koji im padnu na pamet, "uvedeni" (potencijalni) učesnici nisu potvrdili, i da jesu, u čemu je štos? Meni više smeta (da, gledam tamo gde je Jeca i to kad stignem), dakle, kad malo prošvrljam da vidim šta ima, besposlena Anastasija, Veljko, Šijan, Maša i ostali izdanci poznatih (?)udaviše, gde god, njihove besposlene nesuvisle face i ludorije! UŽAS!

nedjo

28.08.2016 11:38

ovde se neko namerno trudi da sto vise zaglupi ovaj nesrecni narod.. zna se dobro ko je ovde gradjanin kejn