Dušica Grabović
Vladimir Živojinović
Dušica Grabović

Vladimir Živojinović

Dušica Grabović, Foto: Vladimir Živojinović

Naime, Stanija je nedavno izjavila da je odlučila da se bavi pevanjem nakon što je shvatila da je mnogo bolja pevačica od Sandre Afrike koja godinama ima hitove, a Dušica Grabović je povodom ove izjave imala posebnu poruku za Dobrojevićevu.

Stanija Dobrojević

Instagram / stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević, Foto: Instagram / stanijadobrojevic

- Sandra Afrika je nekako naučila da peva, donekle zvuči kako treba, skidam joj kapu za sve što je uradila. Da sam na Stanijinom mestu i da nemam nimalo talenta, a ona ga svakako nema, meni bi bilo žao da bacim novac na to, ako sama ulaže. Ona jeste skromna i priznaje da uči, ali kada je rekla da joj nije uteha što bolje peva od Sandre i Nikolije. Onda sam se stvarno slatko nasmejala. Nikolija i Sandra Afrika su za nju Vitni Hjuston. Vratiće se svom primarnom pozivu, bolje joj je da nešto drugo da radi, a ja joj želim sreću - rekla je Dušica za Pink.rs i dodala da se danas zaista svako može baviti pevanjem.

Sandra Afrika

Twitter / SandraAfrika

Sandra Afrika, Foto: Twitter / SandraAfrika

Ko je po vama bolja pevačica? Stanija ili Sandra Afrika?

 

 

 

Komentari (2)

viktorijanaviki

24.07.2016 20:14

Sve tri ste savrsene pjevacice.To jos jedino prolazi kod nas.Vas poj podsjeca na zgazenog kanarinca,to slusati je podjednako tesko kao i stanje posle operacije mozga Tako da te prozivke nisu potrebne nego mozda probate neki trio,mozda i izvucete jedan ton da valja

leduk

25.07.2016 12:03

AAAAaaaaaa, znači zato, Vučić ne može da formira vladu.