Dušan Zdravković
Printscreen
Dušan Zdravković

Printscreen

Dušan Zdravković, Foto: Printscreen

U studiju rijaliti programa Zadruga sinoć je glavna tema bio Zoran Marjanović. Bivši zadrugar koji se sada nalazi u pritvoru nije mnogo komunicirao sa ostalim učesnicima tokom svog boravka u rijalitiju, a jedan od retkih zadrugara sa kojim je Zoran pričao otkrio je šta mu je sve Marjanović rekao.

- Zoran nije imao komunikaciju sa ljudima u Zadruzi. Bio je miran i povučen. Ja sam par puta ušao sa njim u priču, pitao sam ga kako reaguje na sve te naslove, pitao ga da li je to stvarno istina i šta se dešava tu. On je govorio da policija radi na svemu i da oni najbolje znaju šta rade, da prepušta sve to njima. Bio je miran i nije davao utisak da je on ubica - rekao je Dušan Zdravković i dodao da Zoran nije mnogo govorio dok je bio na imanju.

- Moje mišljenje, za te dve nedelje koliko je bio, mislim da sve ukupno nije progovorio dva sata. Stalno je ponavljao da će se to rešiti, da ljudi rade na tome. Jedina rekacija bila je na provokaciju Smilje da je on to uradio - izjavio je bivši zadrugar.

Komentari (8)

ŠOJKE

24.10.2017 07:38

"nije davao utisak da je on ubica"? Sve stručnjaci za procenu!

Paja original

24.10.2017 09:14

@ŠOJKE - Bravo Sojke! Jedino bitno sto sam primetio u tekstu je to da doticni kaze "nije davao utisak da je on ubica". Ocito je da neko posto poto bez ikakvih dokaza zeli nesto da nametne. Zasto, ne znam. To jedino zna covek koji je rekao da sve zna i da ce nam reci u ponedeljak, ali ga tuzilastvo i policija ne gone zbog teskog uznemiravanja javnosti. Osim njega, ove proroke sarlatane i ostale vidovnjake i gatare ne racunam. Oni su tu kao i 90ih da sludjuju obezglavljeni narod kako Sluzba zeli.

Andja

24.10.2017 23:35

@ŠOJKE - @Paja original.. ako bas hocemo i nadrilekarka je produkt 90tih ..po cemu se ona razlikuje od ostalih koje ste naveli ?!..

Dada

24.10.2017 07:57

E ko njega nesto pita, gori je od njega. Nasao se pametnjakovic da odgovara na pitanje ljigave voditeljke.

sky

24.10.2017 09:02

pazi bio je miran. pa ti mirni nisu bas toliko mirni kako izgledaju nista to neznaci i najveci serijski ubica je bio miran vodio miran porodicni zivot i isao na posao. ima raznih profila ubica.

nada

24.10.2017 10:21

Vrlo je degutantno da se sinocna emisija posveti Zoranu Marjanovicu koji je vec isuvise prostora dobio u novinama i ako se i dalje nastavi bice popularniji i od Vucica .Zadruga je jedan sou program a ne Crna hronika.Sta se ocekuje od njih ? Da priznaju sve ? Nema sanse !!!!!!!!!!!!!!!!

pera rogonja

24.10.2017 11:45

Mnogo galame oko nicega.Ko je kocio istragu sa ogromnim namernim greskama.Pa lako se utvrdi mesto zlocina a ne varikine,privatni detektia i,raznorazni analiticari,pa novinari pisite nesto pametno(uspesni posteni privrednici) i iznalazenje resenje krize i td a ubistvo ko svako ubistvo.Novinari ce ga rese.Zadruga projekat je propao pa se popunjava programska sema sa ubistvima.Sta moze da se vidi u zadrizi.Svadjei nista pametno.Cak neznaju ni da kradu.

nedjo

24.10.2017 19:19

bas ce tebi da se poveri