Sergej Trifunović
instagram
Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: instagram

Nakon što su on i Nikola Đuričko zaista posetili zgradu Vlade i iskoristili priliku da se slikaju u fotelji uz zastavu, poput patriotski nastrojenih političara, Trifunović je dobio inspiraciju za ovaj poduhvat.

Jednoglasno se složio sa virtuelnim prijateljima da Đuričku najbolje stoji pozicija premijera, koju trenutno obavlja Aleksandar Vučić, te da bi mogao da sedne u njegovu fotelju.

Miloš Biković
Miloš Biković, Foto: Milan Ilić

 

Biković zadužen za odnose s Rusijom

S obzirom na to da je glumac Miloš Biković miljenik ruske publike, dok mediji bruje o njegovoj vezi sa manekenkom iz Moskve Sašom Lustekst, bilo je logično da mu Sergej dodeli taj resor. - Miloš Biković će biti specijalni savetnik za odnose s Rusijom - stoji u predlozima, što je izazvalo smeh glumaca.

- Đuričko je već ušao u vladu koju sastavljam jer idu izbori. Zasad stvari stoje ovako: Nebojša Glogovac je ministar saobraćaja, Vlasta Velisavljević je ministar za sport i omladinu, Dragan Bjelogrlić je na čelu finansija, a Nataša Ninković ekonomije. Vojin Ćetković je ministar poljoprivrede i pecanja, kulturu ćemo po difoltu dati nekom ko nema veze s njom (verovatno Marijanu Rističeviću) - našalio se Trifunović.

Njegovim predlozima pridružili su se ostali glumci, ali i njegovi virtuelni prijatelji na Instagramu, gde je objavio plan kandidata za predstojeće izbore. Predlozi su prštali sa svih strana.

Glumac Sergej Trifunović formirao vladu i predstavio ministre
Glumac Sergej Trifunović formirao vladu i predstavio ministre, Foto: Alo!


- Bolje Nenad Jezdić da bude bude ministar poljoprivrede, a Vojin Ćetković neka bude na čelu Vojske. Ti bi mogao da budeš ministar spoljnih poslova, a Andriji Miloševiću bismo mogli da damo novo ministarstvo za šalu i komiku (napaćen nam je narod). Mimu Karadžića stavi za ministra turizma, Dragana Nikolića za ministra energetike, a Milenu za gospođu ministarku. Srđan Todorović bi mogao da bude ministar policije, da kontroliše cirkulaciju šećerne vodice iz Bugarske - samo su neki od predloga koje je Trifunović usvojio bez pogovora.

Nikola Kojo
Nikola Kojo, Foto: Emil Čonkić

 

Nikola Kojo ozbiljan protivkandidat za premijera

Iako su se mnogi složili da bi funkciju Aleksandra Vučića najbolje obavljao Nikola Đuričko, mnogi smatraju da bi se na toj poziciji snašao i Nikola Kojo.

- Postavi Nikolu za premijera i milina - stoji u predlogu izmene Sergejevog spiska, koji još nije konačan. S obzirom na to da ima još vremena do okončanja izbora, možda će doći do nekih rotacija, u zavisnosti od glasanja glumaca.

Komentari (9)

Slaki

27.01.2016 08:03

Oni bi sigurno bili uspesniji od svih politicara na politickoj sceni u zadnjih 20 godina. Verujem da su casni i posteni ljudi.

bobx

27.01.2016 08:59

Molio bih vas da se stvarno kandidujete!!!! Ako nebih pobedili glavu secem. Garantujem dobijate izbore. Moj glas vama ide!!!!

asid

27.01.2016 09:07

Ekrem će sigurno biti Ministar prosvete i kulture!

misho

27.01.2016 09:12

zaboravio si muslimanskog generala divljaka...

VUKOVI SA MANJAČE

27.01.2016 10:28

@misho - SAMO BEZ CRNOGORACA I HERCEGOVACA ,SAMO SRBIJANCI MOGU DA UĐU U VLADU.

NNN

27.01.2016 10:31

@misho - OVAJ CIGANIN SE SPRDA SA VAMA.TAKO VAM I TREBA KADA STE OZBILJNO SHVATILI DEKADU ROMA

Goran

27.01.2016 10:26

Ovo je kao duhovito? Nije. Posebno mi se gadi dvojac Trifunovic-Djuricko. Dve mafije, glumacka i sportskog novinarstva, ostale su netaknute posle petog oktobra. Kad hocu da pogledam dobar film, gledam nase stare filmove, sa glumcima iz 70ih i 80ih. Takodje, svakodnevno slusamo o teskom polozaju glumaca, a onda ih vidimo u ekskluzivnim letovalistima, skupim restoranima ili sa besnim automobilima. Setite se nacina i stila zivota stare glumacke garde. Koji nas film od 90ih na ovamo vredi? Nijedan.

lale

27.01.2016 11:43

Gosp.Trifunovic je dobar za ministra NEkulture.

moze

27.01.2016 12:04

Bolje Trifunovic za Premijera. Ume s narodom, a ima i tu malu simaticnu dozu drskosti. Kojo bi mogao da bude Predsednik