Uroš Đurđević
Aleksandar Dimitrijević
Uroš Đurđević

Aleksandar Dimitrijević

Uroš Đurđević, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Partizan je imao savršeno veče. trijumf nad Videotonom od 4:0 i plasman u Ligu Evrope. Uroš Đurđević ulepšao je crno-belo veče sa dva pogotka, a nedugo zatim rastužio navijače srpskog šampiona jasno stavivši do znanja da mu je ovo bila poslednja evropska utakmica u crno-belom dresu.

- Proveo sam prelepe trenutke u Partizanu, osvojio sve sto se može osvojiti: titulu, kup, zvanje najboljeg strelca... Evo i kao šlag na tortu ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Drago mi je što sam pomogao Partizanu u svemu tome, da sam doprineo golovima i zalaganjem. Mislim da je vreme za sledeći korak u mojoj karijeri i da je sad pravi čas da se oprobam i dokazem u inostranstvu - rekao je sjajni napadač i dodao:

- U narednih par dana ću potpisati za novi klub. Hvala Partizanu na svemu! Mislim da sam se odužio na pravi način. Zauvek će biti u mom srcu - kaže Uroš Đurđević, s tim da ostaje nejasno da li će biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću i za večiti derbiju u nedelju od 19 časova na stadionu Crvene zvezde.