Ćamil  Duraković
Đorđe Kojadinović
Ćamil  Duraković

Đorđe Kojadinović

Ćamil Duraković, Foto: Đorđe Kojadinović

Duraković, koji se ne miri za porazom na lokalnim izborima u Srebrenici, u društvu advokata Nedima Ademovića predao je zahtev Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Duraković je predao zahtev za ponovno brojanje glasova na svim redovnim biračkim mjestima u Srebrenici, kao i glasove pristigle putem pošte.

Predsednik Glavnog odbora SDA Halid Genjac, rekao je ranije danas da će CIK-u uputiti zahtev za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.
Inače, danas ističe rok za odnošenje žalbi i zahteva za ponovno brojanje glasova s lokalnih izbora koji su održani 2. oktobra, preneo je sarajevski portal Kliks.

Komentari (1)

aca

20.10.2016 23:38

Kupuje vreme Meni ovo lici da kupuje vreme da "prikrije" eventualne svoje malverzacije na nivou opstine dok je bio nacelnik. Sve dok ne isteknu rokovi zalbi i razmatranje prijavljenih zalbi on je aktuelni nacelnik i sedi u opstini, samim tim ima mogucnost da nesto "sakrije" ili "ocisti", onog trenutka kada rezultati izbora budu zvanicni i finalni on mora da se iseli iz opstine i na duznost stupa novi nacelnik tj. Mladen, a sa njim i istrazne radnje prethodne vlasti. Mislite o tome ;)