Šokirala javnost: Dunja Ilić
Promo
Šokirala javnost: Dunja Ilić
Šokirala javnost: Dunja Ilić, Foto: Promo

 

Njeni obožavaoci ostali su u šoku kada je na Instagram profilu objavila video-snimke koji su nastali na ulicama Prištine, gde živi proteklih meseci. Ona je zajedno s oko hiljadu građana Kosova slavila pobedu Albanije u fudbalskoj utakmici s Jermenijom, a tom pobedom ova zemlja uspela je da se plasira na Evropsko prvenstvo 2016. godine. Ovu proslavu su Albanci upriličili jer će njihova fudbalska reprezentacija nakon 70 godina, koliko postoji, biti deo jednog velikog međunarodnog takmičenja.

Na društvenim mrežama  se hvalila pobedom
Na društvenim mrežama se hvalila pobedom, Foto: Promo


Da stvar bude gora, kosovski Albanci su uzvikivali, između ostalog, i “Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji” i ostale povike koji šire mržnju prema našem narodu. Zbog njene podrške Albaniji, Dunji su obožavaoci pisali da ih je razočarala i da je “izrod narkomanski”. Možda njena potreba da podrži kosovske Albance leži u tome što je pre nekoliko godina promenila veru i postala muslimanka. Podsećamo, Ilićeva je jedan period života provela živeći u Sarajevu, gde je zbog momka s kojim je bila u emotivnoj vezi odlučila da se odrekne hrišćanstva.

Komentari (7)

Sonja

13.10.2015 08:03

Da li mislite da je ova devojka koja je u novinama bila samo posle svojih blamova i neverovatnih skandala, vredna da se o njoj piše. Uostalom, zašto uopšte pišete o njoj. Ona nema nikakve kvalitete, da bi ste trošili vreme na takve skandalozne likove.

Ayme

13.10.2015 09:36

@Sonja - "Uostalom, zašto uopšte pišete o njoj?"* "... da BISTE trošili...."* Pre komentarisanja otvorite pravopis, da ne bude da je Dunja "Iljić" pismenija od Vas.

saj

13.10.2015 08:15

nebitna budaletina....

prle

13.10.2015 08:54

Što pljunula? Pa igrali su ljudi odlično, zaslužili su prvenstvo, ko je nama kriv kad smo idioti!

Mladja

13.10.2015 09:59

Ona je presla u islam i sa svojim narodom slavila. Nevidim sta je tu cudno i neznam sto je nama interesantna.

nina

13.10.2015 14:06

Koji dvostruki arsini,,kad je Bosnjak iz Brckog javno navijao za srbe i pozdrzavao vas u svemu ,,bio je "heroj i hrabar mladic" a sad kad Dunja koja je presla na Islam podrzava svoj narod ,,ona je izdajicaa,, halooooo budite bar nekad realni i realno reagujte bez pristrasnosti i pljuvanja po narodu!

Šole

13.10.2015 15:43

@nina - Svako završi tamo gde pripada, neko u prvim redovima a neko na marginama. Teško njoj za njih tamo ma koliko se trudila uvek će biti stranac i nebitna, vršiće im posao za provokacije i još koješta što joj budu nametnuli a ona će slušati da bi među njima opstasla, ovde će uvek biti neko ko se odrekao svojih korena, i ovde će biti nebitna, ko zna, možda završi kao roblje među ekstremistima.