Đukić na konferenciji za medije u Tirani
K. Radulović
Đukić na konferenciji za medije u Tirani

K. Radulović

Đukić na konferenciji za medije u Tirani, Foto: K. Radulović

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je na konferenciji za medije u Tirani da ga ne plaši atmosfera sa tribina, a da će pobednika odlučiti igrači koji budu bili na terenu.

- Dobro smo upoznali Skenderbeg, jako dobra ekipa. Očekujem težak meč, Skenderbeg igra ofanzivno, odličan su tim, biće teško. Svesni su i oni da su ovo odlučujuće utakmice. Jako je važno da se sa dobrim rezultatom vratimo u Beograd. Uvek idemo na pobedu, mada bili bismo zadovoljni i u slučaju remija. To nije neuspeh  - rekao je trener crno-belih, dodavši da ekspedicija Partizana zasad nije imala ni najmanji problem u Tirani, a ne očekuje da će ih biti ni za vreme utakmice.

- Super smo tretirani, nema nikakvih problema. Ne plašimo se ambijenta, igramo fudbal protiv, po 11 igrača iz oba tima će biti na terenu i oni će rešiti meč, a ne publika. Profesionalci smo i navikli smo na pritisak. Bolje što nema gostujućih navijača, vremena su nažalost takva. Nadam se da će biti bolje u skorije vreme i da će srpski i albanski klubovi moći da vode navijače u albaniju, odnosno Srbiju.Šaljem poruku mira odavde, fudbal treba da spaja, a ne da razdvaja - zaključio je Đukić.

Duel trećeg kola grupne faze Lige Evrope između Skenderbega i Partizana igra se sutra od 21.05 na stadionu u Elbasanu.