FK Partizan 2017/18, Miroslav Đukić
Marko Metlaš
FK Partizan 2017/18, Miroslav Đukić

Marko Metlaš

 Miroslav Đukić, Foto: Marko Metlaš

- Ovo nam je krucijalna utakmica, bitna da vidimo koji ćemo biti u grupi. Neće biti lako da osvojimo svih šest bodova, ali svakako idemo na pobedu u Elbasanu. Oni su navikli da imaju loptu, agresivni su, ali mi ćemo ići tamo da im otmemo loptu i da im nametnemo ono na šta oni nisu navikli. Na svakom gostovanju, ne samo u Albaniji, imamo neprijateljski ambijent. Ipak, treba da se isključimo iz toga i da igramo fudbal. Želimo da sve dobre igrače ubacimo u ekipu i videćemo da li će Tošić, Janković i Suma igrati zajedno. Ne remeti nas što do utakmice nećemo osetiti teren", rekao je Đukić.

On je napomenuo da bi njegovom timu dogovaralo ako bi Dinamo ostvario pobedu, ali da je Partizanu ipak glavni cilj pobeda i da će se prevashodno na to i osloniti.

- Izolovali smo ekipu od svih priča van fudbala. To je jedini način. Ne idemo da vodimo politiku i rešavamo prošlost i budućnost, idemo da igramo fudbal. Treba da razmisljamo pozitivno, da se fokusiramo na nas, da odigramo bez straha da tražimo pobedu od prvog minuta - rekao je Đukić i dodao da mu je ovo prvi put da ide u Albaniju.