Vladimir Đukanović
Dejan Briza
Vladimir Đukanović

Dejan Briza

Vladimir Đukanović, Foto: Dejan Briza

Na to je automatski reagovao poslanik SNS-a Vladimir Đukanović poručivši joj da očigledno ima komplekse i "da želi sebe da prestavi onim što nije i što neće nikada biti".

Ministarka Mihajlović je odgovarajući na pitanje kako komentariše izjavu stranačkog kolege Vladimira Đukanović da treba da podnese ostavku, istakla da pre svega poštuje svoju stranku, da je članica Predsedništva SNS i da je na predlog svoje stranke i njenog lidera, predsednika Srbije, potpredsednica u Vladi i ministarka.

- Ja sam predsednikom najbliži saradnik i planiram da to i ostanem. Ali ću se uvek boriti za sve što je ispravno. Trpeću možda napade zbog toga, ali to je prirodno ako želite da idete napred - naglasila je Mihajlović.

Istakla je da se na tome završava svaka njena polemika sa bilo kojim članom SNS, i da ne želi preko medija da to čini.

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, komentarišući ove njene reči za “Alo!“ najpre se našalio rekavši da nije obavešten da je predsednik Aleksandar Vučić doneo odluku da smeni Nikolu Selakovića, i da na njegovo mesto postavi Zoranu Mihajlović.

- Moram da priznam da nisam znao da je Zorana dobila posao u Predsedništvu pošto je trenutno Nikola Selaković sekretar Predsedništa, a nisam čuo da ga je gospodin Vučić smenio i na to mesto postavio gospođu Mihajlović. Možda ona ima tu neskrivenu želju zapravo. Ali šalu na stranu, izjaviti tako nešto je stvarno neozbiljno. Ja gospodina Vučića poznajem više od dvadeset godina, prošao sam sa njim svašta, od kampanja do svega i svačega, i nikada se u životu ne bih usudio da tako nešto izjavim jer je to potpuno nenormalno, ali očigledno da dotična gospođa ima kompleks i želi sebe da prikaže onim što nije i što neće nikada biti. To je njen problem, i šta da joj radimo, očigledno nekoga sujeta razjeda - naveo je Đukanović za “Alo!“.

Jerkovka brani ministarku

Poslanica DS Aleksandra Jerkov odbacila je tvrdnje funkcionera SNS Vladimira Đukanovića da potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović sarađuje sa opozicijom i dodala da usvajanje Zakona o rodnoj ravnopravnosti kasni zbog svađe između nje i ministra za rad Zorana Đorđevića.

 

Komentari (4)

slađa

16.09.2017 17:28

Ovde samo poslanik ratuje.

DJUKA

16.09.2017 17:32

NIJE JOJ ZA VEROVATI NIŠTA! MUKA NAM JE OD NJE I NJENOG G 17.

slađa

16.09.2017 18:54

@DJUKA - Imate li vi stranačke sastanke?! Neke konsultacije, razgovore, dogovore. Ne znam kako to funkcioniše, ali ovo nije način.

dj

16.09.2017 22:23

Tako se valjda zaradjuje poslanicka plata+dodaci, milosevic i djindjic se prevrcu u grobu ovakvih budalastina o grbacu naroda;)