Goran Bregović
Promo
Goran Bregović

Promo

Goran Bregović, Foto: Promo

Platne kartice sa likovima muzičkih zvezda do sada su bile prisutne samo na najvećim muzičkim tržištima, tako da su do sada imali priliku da ih koriste obožavaoci najpoznatijih muzičkih zvezda, poput Elvisa Prislija, Džonija Keša ili "Roling Stonsa".

Na ovaj način popularna eks-ju grupa pomera uobičajene standarde, nudeći fanovima jedinstvenu karticu sa likom njihove omiljene muzičke grupe, koja se nakon više od decenije, ponovo okuplja.

Platne kartice "Bijelo dugme" mogu se koristiti u zemlji i inostranstvu, kao i za kupovinu preko interneta, a nude i mogućnost beskontaktnog plaćanja na prodajnom mestu.

Odlikuje ih savremeni i nesvakidašnji dizajn jer su izrađene od transparentne plastike, sa prepoznatljivim belim dugmetom kao zaštitnim znakom.

Komentari (4)

Tifin fan

13.10.2016 16:01

kad raspale Tifinu sliku preko cele kartice, uzimam.

Prevara

13.10.2016 16:26

Najveca medijska prevara Bregovica!! Uopste nije koncert Bijelog dugmeta vec njegovog orkestra za vencanja i sahrane! Zasto se reklamira kao koncert Bijelog dugmeta?! Ja sam trazila novac nazad od orgazinatora jer se osecam prevareno. Unakazio rok i Bijelo dugme tim trubackim pogrebnim koncertom.

ana

13.10.2016 19:24

Bravo,uzimam karticu !

Kika ljubav

14.10.2016 06:24

Goran GREBOVIC je sigurno izvukao debelu korist iz toga...Ko još voli da sluša tog plagijatora?