Nikola Trujić
Aleksandar Dimitrijević
Nikola Trujić

Aleksandar Dimitrijević

Nikola Trujić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 - Nakon završetka utakmice između Ružomberoka i Vojvodine napadnut sam u svlačionici. Desetak pristalica Vojvodine je odmah posle poraza od Ružomberoka od 2:0 u Slovačkoj ušlo u svlačionicu. Milutinović me je uhvatio za vrat i počeo da me vuče do klupe. On mi je rekao: „Šta ti glumiš?! Dokle mi tebe više da trpimo!” Kada je on završio, pesnicom u glavu me je udario njegov rođeni brat Nenad i dodao: „Videćemo se mi u Novom Sadu!“ - ispričao je Trujić novinarima nakon napada.

Kako „Alo!” saznaje, napadnuti fudbaler Trujić je objasnio da su mu navijači rekli da „neće više da ga trpe u timu, da više neće igrati”...
Inače, Trujić je nakon napada poručio da više nije fudbaler Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača.

Ono što svakako još više brine jeste što je napad na Trujića posmatrao komesar za bezbednost FK Vojvodina Tomislav Knežević.
Kako „Alo!” saznaje, uz krivičnu prijavu policiji je Trujić priložio i lekarsku dokumentaciju u kojoj mu je konstatovana kontuzija glave.
Tada je čelnik kluba Dragoslav Vuković tvrdio da nije bio u svlačionici prilikom incidenta. On je dodao da je odmah trebalo pozvati slovačku policiju na lice mesta kako bi se sve razjasnilo.

- Ovako može da bude i „rekla-kazala” - rekao je nakon utakmice Vuković.

- Čuo sam šta i kako se desilo i ako je to zaista bilo tako, svaki komentar je suvišan i to je prava katastrofa. Mogu samo da se pitam gde je u svemu tome organizator utakmice, domaćin, čija je dužnost da zaštiti igrače. To u sportu jednostavno ne sme da se dešava. Ipak, to govori sve o nama samima. Takođe, reći ću i da smo od naše policije tražili da dva žandarma budu u pratnji igrača, ali to nam nije bilo odobreno - rekao je Vuković za medije.

Komentari (3)

DRITA

12.07.2017 15:15

GDE JE SADA TAJ SILEDZIJA? AJDE VODJA POKAŽI SE, GDE TI JE HRABROST DA IZADJEŠ PRED SUD I KAZEŠ JESAM TO URADIO! MOŽDA DOBIJEŠ NEKU OLAKŠAVAJUCU OKOLNOST PA TI SMANJE KAZNU! AJDE NASILNI TABADZIJO BUDI MUŠKO I HRABAR!9

baba roga

12.07.2017 17:07

@DRITA - Kako može ološ da zagorča život normalnom čoveku.Bagru doživotno za nauk drugima.

A kamere

12.07.2017 15:17

A ako nije odobreno obezbedjenje, konferenciju za štampu i otkaži utakmicu!