Topalko
Rajko Ristić
Topalko

Rajko Ristić

Topalko, Foto: Rajko Ristić

Iako je upravo sa sretenjske proslave "procurila" informacija da će se Toma kandidovati za predsednika i na predstojećim izborima, Milan nije obavešten.

- Nisam čuo da se kandidovao. Toma voli mene kao pevača i moju pesmu „Pukni, zoro”. S druge strane, meni to izuzetno imponuje jer je velika stvar da predsednik jedne države voli moje pesme. Nisam politički analitičar koji bi davao političko mišljenje ljudima poput njega. Ja sam pevač i na meni je da uveseljavam ljude, kako narod, tako i predsednike - kaže Topalko za „Alo!” i otkriva šta je Tomi poželeo za rođendan.

Topalko

Vesna Lalić

Topalko, Foto: Vesna Lalić

- Bilo je kao i svake godine, tačno se zna po protokolu kako se odvija slavlje u Predsedništvu. Ništa mu nisam poklonio za rođendan, samo sam mu čestitao. Dobio sam pozivnicu da dođem na svečanost povodom Dana državnosti, tako da sam tamo bio više tim povodom nego zbog njegovog rođendana. Nisam pio Tominu rakiju, već sam popio samo čašu vina - tvrdi Milan i ističe da njegovo prijateljstvo sa Nikolićem nije iz interesa.

Tomislav i Dragica Nikolić

RAS

Tomislav i Dragica Nikolić, Foto: RAS

- Tomu dugo poznajem, ali mu nikada u životu nisam tražio uslugu. Čovek sam koji nema prijatelje zbog interesa, već isključivo da bismo se družili. Tamo nisam otišao iz bilo kog interesa, niti imama neki interes - objašnjava Topalko.

Iako je jedini pevač sa estrade koji se može videti na slavljima predsednika, on smastra da kolege nisu ljubomorne na njega.

- Nisam primetio da mi kolege zavide zbog toga što se družim sa Tomom. S druge strane, nemaju ni razloga, jer tamo ne sređujem sebi tezge, već odlazim jer sam pozvan - objašnjava pevač.

Komentari (5)

Cccccc

17.02.2017 16:05

Pevaćeš mu uskoro, kada bude išao u penziju.

SANJA_BGD_BRE

17.02.2017 16:12

Obojica ste isti,skocili iz opanaka u cipele,pa nista gore...

miki

17.02.2017 17:40

on voli i pesme tvoje žene-znači nema sluha.

Danilovgrad

17.02.2017 18:06

Tope, OK ne prijateljujes sa T. Nikolicem iz interesa, pa reci covece koji su ti motivi, razlozi da uopste to cinis. Niko nije sa nekim onako, bzv, bez ikakvog razloga prijatelj pa ni ti. Dakle, pored svih onih mana koje imas, ti si i takav folirant i manipulator kakav jos Grand video nije. Kazes kolege nisu ljubomorne, ma ljudi se sklanjaju od tebe, nece da imaju posla sa dvolicnjakom.

Milica

17.02.2017 21:36

U principu pevaci ne treba da se mesaju u politiku niti da se oglasavaju za koju su politicku opciju a ti radis nesto suprotno iako tvrdis da nikakve veze sa politikom nemas. Gde ces vece veze sa politikom od ove?Da li si svestan sta cinis? Ti gubis deo publike. Toliko o tvojoj gluposti.