Đoša Parovi
Printscreen: Youtube
Ljuta: Ljuba Pantović

Oliver Bunić

Ljuba Pantović, Foto: Oliver Bunić

Naime, nakon što se kikbokserka Ljuba Pantović javila u lajvu i poručila da nema vremena da gleda "Parove" koji su se pretvorili u cirkus, a ni učesnike koji su, kako je istakla, majmuni, voditeljka Anđela Lakićević je rekla stanarima da je Ljuba kontaktirala produkciju da se vrati u vilu.

- Pošto se pričalo o tome da li nas je kontaktirala, ona je zvala voditelja Đošu i Jovanu - rekla je ona.

Đoša je potvrdio da ga je Ljuba zvala i pitala da učestvuje u jutarnjem programu, međutim on je rekao da to nije izvodljivo jer je pravilo da bivši učesnici ne dolaze u jutarnji program u "Parove".

Komentari (7)

sarena laza

23.04.2017 09:30

Naravno da pokusava da svetu objasni igrarije ove televizije. Ko moze da natera nekog na veridbu i brak. Jos doveli roditelje da ih blamiraju.

Vera

23.04.2017 09:35

Pa, što, dolaze kojekakve babe odakle sve ne, ne može ona da vidi svoje dete? Djoša i Jovana potvrdili? Njoj kad stigne pismo robijaša, pada u trans, on obično toliko se najede da mu ceo dan ne treba hrana.Ponekad i ruča čovek.

Mikica

23.04.2017 09:49

Mučno je gledati Đošu u ulozi voditelja jutarnjeg prežderavanja. Onoliko uvlačenje Slađi i pipkanje Aleksandre je vrlo naporno. Sada se našao i u ulozi posrednika i to Ljubi. Ubiše se juče od posipanja perjem, počevši od one napadne Jovane, preko, vidno iziritirane pokisle Anđele, pa, ajde i on nešto da doda u kašu. Kola su im, očigledno, krenula nizbrdo i sada će se polako saznati kome je i na koju ucenu obećana pobeda i ostale prljavštine.

kimi

23.04.2017 13:45

@Mikica - Slađa je Marićeva tvorevina za nju iz hr i bih niko ne glasa ona nikad nije imala fanove.zašto Slađa ima toliko fanova??? sve je to produkcijska igra koja vredi i za Dalilu.Dalilina majka prosi novac od "fanova" a Dalila dominira tabelama.kako to ???ko je tu lud???jedna i druga su predmet sprdnje i niti jedne karakterne vrline a o obrazovanju malo sutra.

Mikica

23.04.2017 14:11

@Mikica - Kimi, slažem se, ne verujem da postoji neko kome nije jasno kako i zašto je Sladža, čovjek u pokušaju, toliko favorizovana, ali, ipak, mislim da je ona, kao takva, neduhovita, vulgarna, pakosna, samo kao tvorevina malog marića, dospela tu gde jeste u ovom lažnom rialitiju. Pre će biti da je to želja tog, istog malog, da liči na Pernara, kojem se oduvek divio i želeo da, kada poraste, bude ON. Odatle ta njegova ljubav prema ovoj pakosnici o kojoj niti sme, niti može da se priča, zaštićena, .

Mikica

23.04.2017 17:47

@Mikica - Ispravka, mislila sam na Malnara, Pernar je onaj političar, kasniji dečko, koji je se odrekao zbog njene, naprasne ljubavi prema Šešelju.

Mira

23.04.2017 11:14

Savetujem Ljubu da kaze sve sto zna. Ovo je preteralo sve granice, a svi koji rade na toj televiziji su bolesni. Ovako se ponasaju psihopate. Posto svi vidimo da milicija ni tuzilastvo ne reaguju.Vidi se da su ukucani u strahu, da se boje produkcije. Da li je ovo rijaliti ili sta. Satima sede za stolovima, pa ovo nigde nisam videla.