Nerazdvojni: Sanda i Vukadinović
Vladimir Živojinović
Nerazdvojni: Sanda i Vukadinović

Vladimir Živojinović

Nerazdvojni: Sanda i Vukadinović, Foto: Vladimir Živojinović

Mada, on toliko laže da bi verovatno pokvario mašinu”, poručio je za „Alo!” Uroš Janković, predsednik beogradskog odbora DSS-a i dodaje:
- Njegov patriotizam košta tačno 350.000 dinara mesečno, eto toliko o njegovom poštenju, i s koliko nas je ucenjivao. Ono što je interesantno jeste da je Sanda Rašković Ivić stala uz njega, iako je predsedništvo stranke, koje čine ljude koje je ona sama predložila, jednoglasno odlučilo da ga isključi.

Iskreno, nikada nisam video tako jaku političku vezu između dvoje ljudi kao između Vukadinovića i Sande. Ono što je najinteresantnije jeste da mi se Sanda Rašković Ivić lično poverila i zamolila ovim rečima: „Skinite mi Đorđa s grbače.“ Zbog predsednice smo mu i izašli u susret i ponudili nagodbu od nekih 100.000 dinara mesečno i korišćenje jednog dela stranačkih prostorija, ali njemu je to bilo malo. Očigledno da su imali plan da vode poslanički klub DSS-a, pri tome ne uvažavajući politiku stranke i predsedništva, a očigledno da je trebalo i da podrže kandidaturu nekog „zajedničkog opozicionog predsedničkog kandidata” - kaže Janković.

Uroš Janković

promo

Uroš Janković, Foto: promo

Inače, kako „Alo!” saznaje, juče je u Skupštini Srbije održan sastanak poslanika i rukovodstva DSS-a, na kojem je Sandi Rašković Ivić predočen džentlmenski dogovor da stane uz svoju stranku i ostane na mestu šefa poslaničkog kluba, ali da Vukadinović napusti poslanički klub. Ona na to, međutim, nije pristala, jer se Vukadinoviću ne napušta fotelja u skupštini.

Komentari (4)

Poligraf

12.10.2016 11:58

Kratko: Vukadinović nije lažov! Nijeeeeee-Vi, koji ga napadate lažete! Od koga ste dobili direktivu da ga napadate?! Nije narod glup!

alek

12.10.2016 15:06

@Poligraf - Znaci ipak je bio na poligrafu kad vec tako nesto tvrdite? Isto tako Sanda nije bila kod americkog ambasadora?

Nebojsa

12.10.2016 17:32

Zasto bih ja slusao Vuciceve potrcke koji su zbog nekih foteljica unistili stranku koja iza sebe ima dve decenije Puna podrska za Sandu , Slavisu, Djordja Marka, Draganu i njima slicnim ....

obren

13.10.2016 09:33

@Nebojsa - Volim DSS i cenim to sto je njihov najveci uspeh unistavanje DS i cenim predsednistvo koje je kocilo uzbrdo. Sami -Marsicanin -Bakarec -Bubalo -Mamula -Sormaz -Kostunica 23.-Mihailov. Oni su zasluzni sto je Srbija Lider na Balkanu i sto nas Rusi moralno i verbalno pomazu.Lazu dusmani da nas Rusi nepomazu i da nam nisu dali dinara osim kredita a mi njima sve .Putin je dao 14 rubalja u Djindjicevom hramu na ocigled svih