Donald sa saigračima pozdravlja navijače
Marko Đoković
Donald sa saigračima pozdravlja navijače

Marko Đoković

Donald sa saigračima pozdravlja navijače, Foto: Marko Đoković

Holanđanin je, u razgovoru sa novinarima na kraju utakmice, istakao da su mu osećanja pomešana kada je reč o ishodu prvog meča u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Imam dvojaka osećanja. Milsim da smo prvo poluvreme dobro odigrali, ali u drugom su oni bili dosta bolji. Mislim da na kraju dana možemo da budemo zadovoljni, s obzirom na to da je ovo bila prva utakmica, ali i razočarani rezultatom. Bilo je večeras i nekih sudijskih odluka sa kojima se nismo složili, ali to je fudbal. - rekao je Donald, koji se potom osvrnuo i na kvalitete večerašnjeg rivala.

- BATE je fizički jak, ima iskusne igrače. Mi smo pokušavali da napadamo i da igramo dobru odbranu. Nedostajao nam je drugi gol, imali smo prilike. U evropskim mečevima je veoma važno dati drugi gol. Imam dobar osećaj kada je reč o narednoj utakmici, jer uvek želimo da pobedimo - zaključuje kapiten.

Komentari (2)

sta reći

15.09.2017 07:48

Mnogo toga je sinoć nedostajalo u igri Zvezde - Boaći je totalni promašaj i tvrdim da je Pešić igrao od početka bila bi druga slika, Kanga nije imao veče, Savić je tu zato što je Duletov sin, treba nam golman poput Stojkovića!!! Bate Borisov će tek da pokaze ono što sinoć nismo videli jel je igrao mudro...

volim crno bele

15.09.2017 12:30

Nisam znala al hvala ti,da je izgubiti tri dva dobar rezultat.