Navijači Novog Pazara
Printscreen: Youtube
Navijači Novog Pazara

Printscreen: Youtube

Navijači Novog Pazara, Foto: Printscreen: Youtube

Sve je počelo od trenutka kada je napadač crveno-belih Predrag Sikimić nenamerno kopačkom zakačio po glavi golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, posle čega su čuvara mreže izneli sa terena.

Utakmica je za trenutak bila prekinuta, a odmah nakon toga, navijači domaćeg tima gađali su stolicama i tvrdim predmetima klupu sa rezervnim igračima Crvene zvezde.

Posle desetak minuta prekida, meč je nastavljen, a strasti su se smirile.

 

 

Komentari (3)

Janko

28.08.2016 19:49

Normalno je kada nema vlasti i normalne drzave, da dolazi do ovakvih ponizavajucih scena i maltretiranja. Ko nije zadovoljan Srbijom, siroka je zemljina kugla pa nek bira, samo vise u taj stadion ne bi sigurno usao. Sta ceka drzavna vlast? - Da dodje do gorih i teskih posledica. Treba na vreme reagovati, pohapsiti sav olos pa da vidim dali bi viserbi nikada za Novopazarce nebi ucinili takvu gadost; zuta kuca, kosovo van Srbije, ako hoce da se Turce, eno im njihove Turske pa nek se Turce.

Decanja

28.08.2016 21:55

@Janko - Teret je serbija u Balkanu.

Pazarac

29.08.2016 00:06

Zakacio po glavi golmana i izneli ga van terena??? Vama je ovo nista strasno? Kao prvo,nije ga zakacio,vec ga je kopackom direktno udario u lice.Kao drugo,nisu ga izneli van terena,vec je unesen u ambulantno vozilo,odatle u bolnicu,a iz bolnice direktno za Bg. Decko je strasno povredjen,a vi pisete "zakacio po glavi". Strasno koliko ste neobjektivni!!!