Boban Vasiljević
Privatna arhiva
Boban Vasiljević

Privatna arhiva

Boban Vasiljević, Foto: Privatna arhiva

- Moja verenica, koja je, inače, psihički labilna i depresivna, sklona suicidu, upala je u depresiju zbog privatnih problema. U napadu

depresije mojoj verenici su se opet javile suicidne ideje, te je od zaposlenih na GAK „Narodni front“ tražila da je puste iz klinike kako bi se ubila. Osoblje je pokušavalo da je odgovori, ali ne i dr Tomislav Paunović. Bez ijednog pogovora ili konsultacija sa psihijatrima, on ju je otpustio - tvrdi Vasiljević.

Tomislav Paunović

Printscreen youtube

Tomislav Paunović, Foto: Printscreen youtube

On kaže da mu je nakon izlaska iz porodilišta verenica poslala SMS u kojem navodi da je izašla iz bolnice i da ide da se ubije.

- Otrčao sam do bolnice i u menzi našao doktora koji mi je nadmeno rekao: „Ona je tražila da ide, neću da je zadržavam.“ Ostao je nem kada sam mu predočio njeno stanje i da će snositi odgovornost ukoliko se nešto desi. Nakon potrage, verenicu sam pronašao i vratio u bolnicu gde je i primljena. Doktora sam pitao kako se zove i tu je nastao haos. On me je udario glavom u slepoočnicu, te sam počeo da se branim - tvrdi Vasiljević.

On tvrdi da je doktor odgurnuo njegovu verenicu, koja u devetom mesecu trudnoće, i da je ona pala na stomak. Nadam se da su video-kamere snimile ceo događaj - rekao nam je Vasiljević.

Komentari (13)

misho

21.02.2016 07:51

ministre lončaru gde si?OGLASI SE...

Natasa

21.02.2016 15:49

@misho - Na pacijentkinjinom muzu se vidi iz kog je drustvenog sloja. Lekar nije duzan i ne sme po zakonu na silu bilo gde da ostavlja pacijenta...to nije psihijatriska ustanova...i nijedna trudnica nije zatvorenik..na licni zahtev moze napolje. Pa sta vi mislite da od onoliko pacijentkinja on ima vremena da se mlati sa njom i njenim muzem... Potpisala je da hoce da izadje. Nije doktor njen licni cuvar. A od kad su ubili onu med sestru...zar ne vidite koliko su se ljudo osilili ????????

Ana

21.02.2016 09:37

Ovaj doktor ne bi smeo da radi sa ljudima. Ovaj put je naleteo na javeg od sebe. Nadam se da ovaj covek nece odgovarati i da ce se dobro brinuti o svojoj zeni i bebi.

mmnee

21.02.2016 12:34

@Ana - lekari…svi ali bukvalno svi treba da stupe u dvosatni strajk upozorenja u celoj srbiji….pa onda spinujte vi novinari i bezprizorni...

boban

21.02.2016 13:30

@Ana - hvala Ana najviše na svetu volim svoju suprugu i sina kojeg će mi roditi za koji dan

Natasa

21.02.2016 15:53

@Ana - A na osnovu cega ti to zakljucujes. Zato sto se branio?!?!?! Zato sto je napadnut sa ledja. Zato sto je zenu pustio na licni zahtev iz bolnice. Pa nije to psihijatrija a ni zatvor...nije on policajac....on je lekar duzan da radi samo svoj posao....ako mu se to dozvoli....a ne da pored gomile pacijentkinja sa komplikacijama...gubi vreme sa ovima sto mogu da se setaju i nisu zivotno ugrozene.

dex

21.02.2016 10:08

Video kamere ce pokazati pravu istinu. Ko je ne daj Boze bio po bolnicama na hirurgiji zna kako se doktori ponasaju drsko i bahato. Tako da je ovo vrlo verovatno istina.

MRAK

21.02.2016 10:11

Paradoks ovog incidenta je sto je minisrar Stefanovic bez utvrdjivanja okolnosti slucaja zakljucio ko je kriv. U nasim porodilistima treba da dezura policija ali,da stiti pacijentkinje od lekara,sestara,cistacica i setvirki. Da vi vidite sta zene tamo dozivljavaju ne biste verovali. Inace,propustili ste da kazete da je mladic svoju verenicu pronasao na mostu odakle je planirala da skoci.Bolje bi bilo da malo prikrivenih islednika posalju u oba naSA porodilista..

Cica

21.02.2016 12:19

Detalje ne znamo i pacijenti i lekari su pod nekim pritiskom, ali muz pacijentkinje ne odaje utisak finog.

nana

21.02.2016 16:34

@Cica - Supruga mu javila da je izašla iz bolnice i da ide da se ubije, a on otrčao u bolnicu da se raspravlja sa doktorom, pa tek onda po nju da je vrati u bolnicu?????????????????????

kentaur

21.02.2016 18:46

@Cica - Bitna je kajla....covek vec dva dana "visi" na portalima i komentarise šta i kako hoce a usput je pokupio terminologiju koju sada koristi u prepisci na vasem portalu

JECA

21.02.2016 15:45

Eto,tačno sam znala da nema teorije da neko ode kuci,pa da se vrati i da prebije nekoga bez ikakvog razloga.Osim toga meni je moja doktorka iz Šilerove savetovala da idem da se porodim u Višegradsku,a da u narodni front idem samo ako imam debelu vezu,poslušala sam i nisam se pokajala.Osim toga koleginica mi je operisana u narodnom frontu i iako je imala vezu koštalo je sve oko 1.000e,tako da hvala lepo,stručnjaci jesu ali i lešinari.

Kompleks

21.02.2016 17:47

Lekare I med sestre treba pod "lupu" staviti.Ima toliko bagre medju njima ..nije dovoljno zavrsiti skolu I fakultet ..za ovaj posao treba puno odgovornosti ,a sestre da budu pod strogim rezimom kako se ophode prema pacijentima ,oblace I sminkaju..pa nije to modna pista.A I njima obezbediti zastitu od svakakvih pacijenata.Zato su potrebni odgovorni ljudi koji nisu potkupljivi I nisu skloni spletkama.Treba zavesti red I stroge zabrane I kontrole.