Neće ga uzdrmati sramne priče Italijana o razvodu: Đoković
profimedia
Neće ga uzdrmati sramne priče Italijana o razvodu: Đoković

profimedia

Neće ga uzdrmati sramne priče Italijana o razvodu: Đoković, Foto: profimedia

Nije prvi put da strani mediji pakuju afere prvom reketu sveta, a i sam Đoković je neretko žrtva toga jer je iskren više nego što bi trebalo u razgovoru sa pojedinim novinarima, pa je priča o razvodu nastala kada je otkrio da su ga privatni problemi ometali na Vimbldonu.

Dežurni detektivi kada je reč o srpskom sportisti su Italijani, a ne treba zaboraviti ni da su prednjačili i u optužbama da je namestio meč davne 2007. i namerno izgubio. Bilo bi potrebno mnogo stranica u novinama da se nabroje svi napadi stranih medija na aktuelnog šampiona US Opena, a osim Italijana, prednjače Amerikanci i Britanci, a „provlačili“ su ga čak i kroz doping afere. Da ne bude da su Srbi pristrasni i da samo mi vidimo nešto što drugi ne vide, odnosno slepo branimo Novaka, pozvali smo i hrvatskog trenera Nikolu Pilića, koji poznaje srpskog tenisera od malih nogu.

 Pilić i Armenulić

Alo!

Pilić i Armenulić, Foto: Alo!

- Konkretno, Rodžer Federer nije imao tih problema jer je miljenik Zapada. Novak im smeta što je broj jedan, a iz male je države. Ne mogu da se pomire s tim da najbolji na svetu nije neki Amerikanac, Francuz, Italijan... Pokušavaju da mu smeste sve i svašta, neko će verovati, neko neće, i tu se ništa ne može... Ali ja znam da je Novak psihički jak i da sve to može da izdrži. Mogu da pišu šta hoće, on je broj jedan, to je činjenica, ostalo su izmišljotine - poručio je Pilić za naš list.

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić pomno prati kako sportski deo priče, tako i ono što se priča, spekuliše... Armenulić smatra da su sve optužbe i napadi dobro organizovani i da nisu nasumični i slučajni.

Zajednička slika  Jelene i Novaka

instagram

Zajednička slika Jelene i Novaka, Foto: instagram

- Činjenica je da je to zajednička akcija Engleza, Italijana i ko zna koga kako bi ga uznemirili i da bi pao u formi. To je očigledno. On je pametan čovek i zna o čemu se radi, tako da mislim da to ne uzima u obzir. Pravo da vam kažem, na sve te optužbe ne vredi ni odgovarati, to su, jednostavno, smešne stvari. Da se razvodi, valjda bi on znao pre njih, ne može se to sakriti - kaže Armenulić u razgovoru za „Alo!“.

Ni Armenulić ne poriče da sve što se dešava ima veze sa tim što je tako mala država iznedrila velikog šampiona.
- Mi smo mala država, on je najbolji na svetu, a to im sigurno smeta i smetaće im sve dok bude prvi. A prvi će biti sigurno i ove godine, tako da će morati da izmisle nešto i za iduću godinu. Verovatno će pisati da ima još dve žene ili ko zna šta. Poručio bih im da pune novine svojim aferama, jer kod njih toga ima napretek, a Novaka neka ostave na miru - zaključio je Armenulić.

Osmesi govore dovoljno: Jelena, Vajda i Beker

instagram

Osmesi govore dovoljno: Jelena, Vajda i Beker, Foto: instagram

 

Jelena objasnila sve

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta, pojavila se na tribinama na meču prvog kola US Opena i tako „objasnila“ Italijanima priče o razvodu. Ona je sedela u Novakovoj loži zajedno sa njegovim trenerima Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom. Takođe, u Njujorku je već danima uz Novaka, a na Instagram je postavila i jednu stariju fotografiju na kojoj u zagrljaju supruga i ostatka tima slavi uspehe Fondacije „Novak Đoković“.

 

Sve gluposti stranih medija!

FEBRUAR 2014. Hrvatski mediji napali Novaka jer je bio na Kopaoniku i spasavao zavejane u Feketiću dok je reprezentacija gubila od Švajcarske u Dejvis kupu.

APRIL 2015. Hrvati poručili Novaku da je primitivac jer je vikao kada je izgubio poen, što je uplašilo sakupljača loptica.

JUN 2015. Britanci su preuveličali izjavu Novakovog trenera Borisa Bekera i optužili ga da vara i služi se trikovima, to jest da komuniciraju tokom mečeva, što je zabranjeno.

JANUAR 2016. Italijanski list „Tutosport“ objavio da je Novak namerno izgubio meč od Fabrisa Santora 2007.

MART 2016. Novak je nespretno komentarisao škakljivu temu o nagradnim fondovima u muškom i ženskom tenisu, zbog čega je proglašen za seksistu. Mediji su njegove izjave izvukli iz konteksta.

APRIL 2016. Đoković je istakao da su sve priče u vezi sa velikim brojem tenisera koji se dopinguju samo glasine. Britanci su ga napali čudeći se kako nije čuo za brojne tenisere koji su pali na testovima, a „Vašington post“ ga je uporedio sa dopingovanom zvedzom biciklizma Lensom Armstrongom.

 

Komentari (5)

DA

31.08.2016 07:17

Novaku neko da objasni da snagu ne rasipa na budalastine,da im ne daje legitimitet svojim reakcijama ,vec da poradi na onom psihickom balansu koji je imao i zbog koga je pobedjivao. Takodje,vidljivo je da mu otac i majka slabije dolaze da ga gledaju. Svi da se ujedine i da ga podrze.Akobogda ,manuce se i one presne biljne hrane i opsednutosti onim buckurisima i sve ce opet biti dobro.

MAČIĆ@DA

31.08.2016 08:48

@DA - A KAKO BI BILO DA SE VI "MANETE" SVOJIH GLUPIH IZJAVA I DA VODITE SVOJ ŽIVOT, AKO VAM PAŠE, I UZ PIVCE I PRASENCE. NOVAKU TO SIGURNO NEĆE SMETATI, JER VODI SVOJU BRIGU I FURA SVOJ FAZON.

stojko

31.08.2016 07:23

ma mogu samo da mu p... ovi strani novinari i domaće izdajice

pjer

31.08.2016 15:29

NJega ruši sopstvena supruga, familija i on sam, koliko je naivan!

oli

01.09.2016 20:31

A ona nikako da posustane, kaci slike sa izvestacenim osmehom kako stigne a nebitna!!!Napred Nole!