Novak Đoković
Profimedia
Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Svift je zaradila 60 miliona dolara više od drugoplasiranog četvoročlanog benda "One Direction".

Na trećoj poziciji je fudbaler Barselone i Argentine Lionel Mesi, koji je u periodu od 1. juna 2015. do 1. juna 2016. godine zaradio 81,5 miliona dolara.

Iako su se samo četiri žene našle među ukupno 37 ličnosti (jer su na listu 30 najbogatijih ušla i dva višečlana muška muzička benda), tri od njih su se našle u vodećih pet - pevačica Adel koja je zaradila 80,5 miliona dolara i Rijana koja je inkasirala 75 miliona dolara.

Peto i šesto mesto dele pevač Džastin Biber (22), naš teniser Novak Đoković i košarkaš Kevin Durant, koji su u godini dana zaradili po 56 miliona dolara.

Za njima slede pevač benda Vikend sa zaradom od 55 miliona dolara, golfer Džordan Spit i ragbista Kem Njuton sa po 53 miliona dolara.

Dženifer Lorens, jedina glumica na listi i najplaćenija u Holivudu, zauzela je 12. poziciju zahvaljujući zaradi od 46 miliona dolara.

Komentari (5)

verica

16.11.2016 20:42

kad ne plati porezu i pare ne drzi ovde ,a ovde grli drvo i nervira sirotinju,a narod ovca glasa za novaka a nema za leba i zivi ko pas a raduje se nak ovaj uzme nema broj za pare ja bi onime koji vole novaka uzela da nemaju nista

lili

17.11.2016 08:11

@verica - Bedo ljubomorna i zla - iz svake ti reci vristi pakost! Ko ti je kriv sto ti nemas i odakle ti pravo da klevetas nekoga o kome si samo po nesto procitala? Da li mu ti vodis finansije pa znas gde je njegov novac? Uostalom sa tvojom inteligencijom i (ne) poznavanjem maternjeg jezika nije cudo sto si takva! Djole daje i potpomaze ustanove sa decom u Srbiji = 2,5 miliona dolara, dao je 500 000 dolara za pomoc poplavljenim podrucjima u Srbiji i sl. Da li treba i tebi da pokloni? SRAM TE BILO, ALAPACO

zix

17.11.2016 11:13

@verica - Ti ne voliš Novaka a ipak nemaš ništa. Ti si obična mentalna sirotinja a tu nema leka. Žalim te i mislim da ti nisi verica nego verko zverko. Ne foliraj se, nisi ti baš nepismen, samo si provokator.

VERICA

17.11.2016 11:23

@verica - Treba reći da to nije sve njegovo! Pola je ženino!

savski venac

17.11.2016 08:31

Ne znam Verice da li ovde plaća porez ili ne, ali kad narod moze da ide u Arene i ostala zdanja da gleda i sluša naše pevaljke i pevače enormno bogate, prošetajte do Bezanijske kose da vidite srpski Beverli hils, da jedna Vera Matović ima kuću od milion evra, samo jednu, a gde su tu Šaban, Brena, Kojić, Rokvić, ne vredi da nabrajam, bogatstvo koje im je dao ovaj ludi narod, to se ipak sa Novakom ne moze porediti, pobrkali ste lončiće...