Rada Manojlović
instagram
Jelena Gavrilović

instagram

Jelena Gavrilović, Foto: instagram

JELENA GAVRILOVIĆ

Ocena 5

Na istom događaju sa Mirjanom bila je i lepa glumica Jelena Gavrilović i apsolutno zasenila sve! Duga haljina u boji starog zlata našeg domaćeg dizajnera stajala joj je kao salivena. Visoki šlic istakao je njene vitke noge, a odličan odabir nakita i cipela, kao i zalizana kosa dodatno su začinili ovaj glamurozni stajling. Jelena definitivno može da stane na crtu i najvećim holivudskim lepoticama!

Mirjana Karanović

K. Kamenov

Mirjana Karanović, Foto: K. Kamenov

MIRJANA KARANOVIĆ

Ocena 4

Mirjana je na filmskim susretima u Nišu nosila veoma lepu odevnu kombinaciju primerenu njenim godinama. Štikle su lepe i elegantne, a dugački kardigani ove sezone jedan su od najvećih trendova. Jedina zamerka je to što je za ovu priliku mogla da se obuče malo elegantnije, što bi lako postigla uz drugačiju bluzu i malo efektniji nakit.

Mima Karadžić

Milorad Milanković

Mima Karadžić, Foto: Milorad Milanković

MIMA KARADŽIĆ

Ocena 3

Popularni glumac i veliki šmeker Mima Karadžić veoma je mlad duhom, a to se odražava i na njegov stil. Dopadaju nam se cipele od prevrnute kože i pantalone malo užeg kroja, ali u vezi sa košuljom imamo manjih zamerki. Print je OK, ali kratki rukavi su apsolutni aut, kao i ovoliko raskopčana košulja i muški dekolte na izvol’te. Ipak, ne možemo mu zameriti, za svoje godine i dalje je u odličnoj formi i na tome mu skidamo kapu!

Goga Sekulić

Rajko Ristić

Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić

GOGA SEKULIĆ

Ocena 2

Goga je ozbiljno stesala liniju i sada ne propušta priliku da to i pokaže, što u neku ruku i podržavamo. Ali ne na ovaj način! Kožna haljina a la Kim Kardašijan izgleda previše napadno uz Goginu neobičnu frizuru, prenaglašenu šminku i šnireve na sandalama. Na sve to stavila je i narukvicu na nadlakticu koja se ni uz šta ne slaže. Malo svedeniji stil bi joj mnogo bolje stajao.

Rada Manojlović

instagram

Rada Manojlović, Foto: instagram

RADA MANOJLOVIĆ

Ocena 1

Zaista nemamo ništa protiv Rade, iako možda tako izgleda, ali njen stil jednostavno nikada ne može da dobije prelaznu ocenu. Suknja od očerupane koke i korset od kičastih cirkona ne zvuče dobro ni u mašti, a kamoli na javi! Rada je ovoga puta žestoko omašila i obukla haljinu koja izgleda veoma jeftino (čitaj: vašarski). Savet stiliste joj je hitno potreban!

Komentari (3)

montana

05.09.2016 10:35

Zabrinjavajuće je koga vi beograđani smatrate pod zvezdom u Srbiji neke od tih zvezda su skoro 100godina a neke ne bi mogle ni pekaru napuniti a kamoli beogradsku arenu.

s

05.09.2016 12:00

Radina haljina vasarska!!!!Pa ko je to dizajnirao,radio ona sigurno ne.Dala pare i obukla nekom kreatoru a posto i medju njima vlada ljubomora i zavist pa ne cude komentari. To jedino moze Vidic posto ne moze da je smisli...

Сава Прокоповић из Ритопека

05.09.2016 15:41

Ми подржавамо ову Радмилу из Пожаревца у целини целости њеног лепог тела, гласа, стаса.