Aleksandar Vučić
Alo!/Masanori Jošida
Aleksandar Vučić

Alo!/Masanori Jošida

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Piliće je donirala Zemljoradnička zadruga iz Azanje, kod Smederevske Palanke, a Negovan Đokić je tim povodom rekao da njegovoj porodici ta pomoć mnogo znači jer planira da pokrene ozbiljniju proizvodnju.

"Planiram da napravim mini farmu, na kojoj bih zaokružio proces proizvodnje i prodaje", kazao je Djokić i dodao da bi tako njegova porodica mogla da živi normalno i ostane u selu.

Dodeli pilica prisustvovao je i pomocnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović, koji je najavio nastavak sličnih aktivnosti i u narednim danima.

"Za svaki dan imamo planirane aktivnosti, donacije koje stižu iz cele Srbije, a tu smo da pomognemo da se realizuje sve što je predsednik Vučić obećao", kazao je Bojović za televiziju Most.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Slaan Jordanović istakao je da mali gest zadruge mnogo znači porodici Đokić.

"Ovo je primer koji bi trebalo da sledimo. U saradnji sa Kancelarijom za KiM i Vladom Srbije pokrenućemo programe za razvoj poljoprivrede, kako bi ovakvih primera bilo što više", zaključio je Jordanović.  

Komentari (2)

PETAR 1

06.02.2018 20:43

Tako je lako ja obecam, a drugi ispuni.

Milovan

06.02.2018 23:18

Tako postupa vlast koja je uz svoj narod.