Hoće na  imanje u  Lisoviću: Ksenija  Tadić
Dušan Milenković
Hoće na  imanje u  Lisoviću: Ksenija  Tadić
Hoće na imanje u Lisoviću: Ksenija Tadić, Foto: Dušan Milenković

- Pre svega, odlučila sam se da na farmu uđem da bih mom bivšem dečku Ivanu Gavriloviću dokazala da ne moram da budem poznata osoba da bih se pojavila u nekom rijatliju. Dok smo bili zajedno, on je bio u braku sa Marinom, a 2008. godine sam dobila ćerku s njim. Uvek se pravdao da će se razvesti od Marine i da on s njom ne želi da živi. Ulaskom na imanje hoću da dokažem da je ćerka Andrea njegovo dete, ali i da bih zaradila novac da bismo mogle da preživimo. Dete neće da prihvati zato što ima uređenu skoliozu kičme, a ja sam nedavno dobila bitku s karcinomom - kroz suze govori Ksenija, koja ističe da Ivan ne želi da uradi test očinstva.

Kaže da  ga Ksenija proganja: Ivan Gavrilović
Kaže da ga Ksenija proganja: Ivan Gavrilović, Foto: Rajko Ristić


- Viđao je ćerku do 2010. godine, a nakon toga ne. Pokušala sam da ga nagovorim da uradimo DNK, ali on je svaki put bežao od toga i nije želeo ni po koju cenu to da prihvati. Tada je rekao: „Nisam lud to da uradim, pa posle da plaćam alimentaciju celog života.“ Tada nisam mogla ništa da uradim, već da se sama borim za dete. Otkad se Andrea rodila, nije joj kupio ni čokoladnu bananicu, a kamoli da je neki novac dao za nju - objašnjava Tadićeva, koja je po zanimanju pravni tehničar, i dodaje da se poslednji put s Ivanom čula nakon njegovog izlaska s imanja, kada joj je obećao da će joj finansijski pomoći.
S druge strane, Ivan Gavrilović kaže da ga Ksenija godinama proganja.

- Znam da je ona blago retardirana osoba, ona je mene pre desetak godina u jednoj emisiji videla i od tada me proganja. Pomoći ću finansijski svakom čoveku, ne samo njoj. To radim u životu, svima pomažem. Još na kraju to je neko dete koje je bolesno i ona je na svaki način pokušala da dođe do mene, žena nije normalna - rekao je Ivan.

Komentari (7)

nedjo

01.02.2016 18:12

ivan je stvarno ljigavac nevidjen

PORODIČAN ČOVEK

01.02.2016 18:43

OVA GOSPOĐA JE UČESTVOVALA U EMISIJI PRE GODINU DANA KOJA SE ZOVE OŽENI SE DOMAĆINE , NA HEPI TELEVIZIJI. DA LI JE TO NAMEŠTENO NE ZNAM,ALI ONA JE IMALA DVA KANDIDATA I TO JEDAN RAZVEDEN SA ODRASLIM SINOM I KUĆOM OD 200 GODINA I MOMAK OD 55 GODINA IZ BAČA SU OBOJICA. E SAD OVAJ ŽIVI SA MAJKOM I IMA IMANJE A OVAJ DRUGI SA SINOM U TOJ KUĆI. ONA SE ODMA ODLUČILA DA OSTANE KOD OVOG ŠTO JE RAZVEDEN I TO BAŠ JAKA LJUBAV. MOŽE DANAS SVAKO DA TVRDI DA MU JE OTAC VUČIČ ILI ČANAK ALI DOKAŽI.

Plavna

02.02.2016 00:14

@PORODIČAN ČOVEK - Nažalost zena je umno poremecena i tacno je da živi u Bacu.n e izlazi iz ambulante i izmislja razne bolesti.

PORODIČAN ČOVEK

01.02.2016 18:56

I DA ZAVRŠIM.. U TOJ EMISIJI KAD SE KAO UDAVALA NJE POMINJALA DA IMA DETE. E SAD OVO JE IZMISLILA DA BI TO BIO KAO NEKI APEL DA ONA UĐE U FARMU KAO POZNATA I DA RASKRINKA GAVRILOVIĆA. TAJ GAVRILOVIĆ MISLIM DA NE BI IMAO NIŠTA SA OVOM ŽENOM ,IMA ODAVNO LEPU ŽENICU I DEČICU A OVA SAMU SEBE PROMOVIŠE DA BI UŠLA U FARMU , MISLIM KAO SAMOHRANA MAJKA .SAMO JOŠ OVAKAV PROFIL NISMO VIDELI..

Kalimero

01.02.2016 20:25

Kakav je čovek videli smo u svim Realitima u koje je ovaj dno od čoveka učestvovao..Običan psiho i verujem ovoj ženi ne 1% već 1000% da joj je on napravio dete..Nosio se geslom;"u birača,nema mrkača"tako da je ovu nesretnu ženu privolio lažima i obećanjima da joj ga ušteka.Na sud sa njim tako da mora da da DNK i da plaća alimentaciju i da da zaostavštinu od kada se dete rodilo..

Cepidlaka

01.02.2016 22:48

Sta reci o profilu ljudi koji se sami prijavljuju u rijaliti?

sekula9

02.02.2016 12:21

Poznajem Kseniju,ja sam njen skolski drug isto sam pravni tehnicar-administrator.Znam da Ksenija imala karcinom i da izdrzava dete da nigde ne radi. Protivnik sam rijaliti show-a bilo da je Farma,Veliki Brat ili Parovi.Zelim joj da pobedi na Farmi jer jedina iskrena,neisfolirana i dobra osoba.Taj pevac Gavrilovic koga sam slusao u mladosti i njegovu najpoznatiju "200 na sat" i druge njegove pesme s kojima je i postao poznat jer ako si poznat ne shvatam i nije mi jasno sta ces ti na Farmi.