Vlado Georgiev
Instagram / vladogeorgiev
Vlado Georgiev

Instagram / vladogeorgiev

Vlado Georgiev, Foto: Instagram / vladogeorgiev

Tako je poznati pevač samo desetak dana nakon što je postao otac male Sofije otišao za Herceg Novi, a fotografija koju je okačio na svoj Instagram profil ima i propratni status u kome on kaže kako je upravo krenuo na pecanje.

Podsetimo, slavni kantautor pre 12 dana postao je otac, kada je njegova izabranica Milica Samardžija na svet donela devojčicu Sofiju. Georgiev je danima slavio u Beogradu rođenje prvog deteta.

Komentari (4)

Sever

22.09.2016 18:12

Mag*rac jedan a ne " barba" !!! Svakom normalnom ocu kad se rodi dete on ga ne ispusta iz ruku ili je bar tu u kuci na psr metara! Od radosti naravno! A ovaj je pokazao vec da nista ne oseca prema tom detetu! I pokusavao je sve da izbegne ocinstvo!! Smradina! Ne moze tskav covek da nosi casnu titulu " barba"!! Koju je,uostalom, sam sebi dodelio! Plagijator i umisljena velicina! Kazete slavan kompozitor? HA HA HA HA !

Meri

22.09.2016 19:11

@Sever - Pa meni na ovoj slici lici na pomenutu zivotinju, mozda je to u kineskom horoskopu hahahahaha Pa ne znam, mozda je i do mama, koje hvataju tate na stomak... a ne samo do tata...

Little sweet girl

22.09.2016 20:27

@Sever - Koliko dusebriznika koji se u nedostatku organizovanog i osmisljenog zivota bave tudjim, i jos pride vredjaju ljude koji zasigurno imaju mnogo vise kvaliteta od njih samih.Imala sam prilike da i sama iskusim direktno, nicim prouzrokovano uplitanje kojekakvih nesnosnih licnosti i ispraznih torokusa u moj zivot, te me ovakvi stavovi stoga dodatno nerviraju.Vlado je pametan, pismen covek, i zna dobro sta da radi bez vasih saveta.Neka uziva, zasluzio je, jedva cekam novi koncert i pesme!

goca gocic

22.09.2016 20:01

ovo je neka stara slika,vlado se malo sali sa "obozavaocima"(citaj zlobnicima) izmedju dva podoja. ljudi,primite jedan savet: zivite i pustite druge da zive!