Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Seks, Foto: Shutterstock

Kod nekih muškaraca nikako ne smete dodiritati njihovu prostatu, jer im je ta bol i neprijatnost ravna onoj prilikom vađenja zuba. Međutim, taj predeo između mokraćnog mehura i penisa muškarcima pruža neverovatno mnogo zadovoljstva.

Seksolozi tvrde da je tu smeštena muška G-tačka, a da je dodirivanje prostate vodi ka najjačem orgazmu.

"To je zapravo dokaz da se celo telo uzbudilo, iako je potrebno vreme da bi se orgazam postigao. Isto tako, ovaj orgazam ostavlja duže taj osećaj treperenja. Razlikuje se od klasičnog koji je vrlo direktan i usmeren na jednu tačku", ističu seksolozi z losanđeleskog centra "Pleasure Chest".

Ovo su 4 načina kako probuditi prostatu i dovesti muškarca do malo drugačijeg orgazma:

Dečjim koracima

To je jedini način da muškarci dopuste ženama da im pipkaju te delove. Zato bi bilo najbolje da, pre postizanja orgazma, svog muškarca na to pripremite jednom opuštajućom masažom tog predela.

Istražite unutrašnjost

Ako se masaža pokazala uspešnom, na red dolazi masaža prostate. Ovo je delikatan korak i bilo bi dobro da budete nežne. Dovoljno je da upotrebite jedan prst za anus, pomerajući ga u smeru stomaka. Bitno je da pratite partnera, koji će ti sigurno reći odgovara li mu to ili ne.

Masažer prostate

S obzirom da je masažer prostate veći korak ka postizanju muškog orgazama iz G točke, možete probati sa manjim igračkama. Jako su popularni "butt plugovi". Na tržištu ih ima mnogo, pa bi trebalo odabrati masažere, stimulatore i igračke koje imaju neki "rep" ili vezicu pomoću koje se lagano odstrane iz anusa, piše miss7.24sata.hr.