Bakire, sad ti mene vodiš na ćevape: Dodik i Izetbegovć
Tanjug/Z. Žestić
Bakire, sad ti mene vodiš na ćevape: Dodik i Izetbegovć

Tanjug/Z. Žestić

Bakire, sad ti mene vodiš na ćevape: Dodik i Izetbegovć, Foto: Tanjug/Z. Žestić

Satanak je prvobitno bio zakazan u Administrativnom centru Republike Srpske, gde su došli i novinari, ali ne i Dodik i Izetbegović, koji su u poslednjem trenutku promenili mesto sastanka.

Inicijator ovog susreta bio je šef delegacije EU i specijalni predstavnik EU, Lars-Gunar Vigemark. Izetbegović i Dodik su se poslednji put sastali u štabu SDA u Sarajevu, 2014. godine, posle opštih izbora, kada su neuspešno razgovarali o koaliciji na državnom nivou.

Komentari (2)

trebinjac

01.08.2016 10:32

Svaka cast politicarima iz bivse BiH kako nas vozaju od pobjednickr koalicije SDS_SDS_HDZ danas davnih 90 tih pa sve do danasnjih dana.Nijedna majka ili zena njihova nije ponijela crnu ili bijelu maramu za poginulim ili ubijenim sinom ili muzem ili dijetetom.U jeku rata uz pice i meze i pevaljke su nas dijelili kako tada tako sve do ovog danasbjeg dana.Dali smo normalni pa normalno da nismo i tako nam treba i daj boze da nas zive sahrane jer bolje nismo ni zasluzili.Amin.

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

01.08.2016 22:10

@trebinjac - OVAJ DODIK SE SAD PERFIDNO SMEJE , A ČIM SE RASTANU KREĆE PLUVAČINA JEDAN PO DRUGOM. SVE U DOGOVORU , DA ONI KAO SARAĐUJU A VAMO ZAVAĐAJU NAROD NA NACIONALNOJ OSNOVI. Đ....AD.